Secretul Emmei Răducanu pe care nu l-a știut nimeni. E implicată bunica

Secretul Emmei Răducanu pe care nu l-a știut nimeni. E implicată bunica
Noua prințesă a tenisului mondial, Emma Răducanu, a reușit să cucerească  o lume întreagă, iar fanii din România sunt în delir.

După victoria din primul tur de la Transylvania Open ce are loc la Cluj-Napoca, Emma Răducanu a făcut dezvăluiri incredibile.

Secretul Emmei Răducanu pe care nu l-a știut nimeni. E implicată bunica

Chiar dacă și-a păstrat accentul britanic, Emma Răducanu i-a impresionat pe toți cu limba română pe care o vorbește. Cum a reușit să învețe aceasta limba tatălui, în condițiile în care lângă ea s-a vorbit tot timpul engleza? Vinovată de acest lucru e bunica de la București și fantasticele ei povești pe care i le spune.

„Nu am învățat niciodată română, doar am reținut cuvinte atunci când bunica îmi vorbea. Îmi spunea multe povești, așa am învățat cuvintele. Când eram mică, de fiecare dată când veneam în România stăteam vreo două săptămâni și progresam.

Dar cu cât stau mai mult aici, cu atât învăț mai bine. Nu mai sunt așa timidă când vorbesc. Nu vorbesc prea des româna. Acasă nu o vorbesc.

Nu cred că am vorbit română în ultimele 18 luni, în afară de câteva apeluri telefonice cu bunica mea”, a spus, bucuroasă, Emma Răducanu la o conferință de presă, potrivit gsp.ro.

„În România îmi plac oamenii, sarmalele și ciorba și umorul oamenilor”

Pe de altă parte, tânăra a vorbit și a spus și de ce e atât de apropiată de România, țara natală a tatălui său. Emma a mărturisit că oamenii de aici au mult umor, iar ciorba și sarmalele sunt extraordinare.

„În România îmi plac oamenii, sarmalele și ciorba și umorul oamenilor. Sunt foarte prietenoși oameni. Glumesc foarte mult. Când termin cu turneul voi merge la București, dar aș vrea să vizitez și Clujul. Arată foarte bine din ce am văzut până acum.

Obșinuiam să vin de două ori pe an ca să îmi vizitez bunica. Vreau s-o văd când se termină turneul pentru că nu am mai văzut-o de doi ani și jumătate”, a mai declarat aceasta.

Sursă foto: instagram