Secretul neașteptat din casa lui Demi Moore a ieșit la iveală. Fanii nu mai știu ce să creadă

Secretul neașteptat din casa lui Demi Moore a ieșit la iveală. Fanii nu mai știu ce să creadă
Celebritățile sunt cunoscute pentru casele lor luxoase și unice, dar baia lui Demi Moore le întrece pe toate. Veți vedea în imagini de ce.

Fanii celebrei actrițe nu se mai opresc din comentarii, după ce au văzut ultimele imagini postate de vedetă. Miercuri, actrița a postat imagini pe Instagram pentru a anunța viitoarea sa dramă audio, „Dirty Diana”, care va spune povestea fictivă a unei căsătorii conflictuale.

„Sunt încântată să împărtășesc cu voi, în sfârșit, ceea ce am lucrat! Primul episod din #DirtyDiana apare luni, 13 iulie”, a scris actrița de 57 de ani într-o postare ce conține două imagini.

Aparent, postarea e cât se poate de banală. Demi stă pe o canapea confortabilă, cu un MacBook pus pe o cutie ce se află pe o măsuța joasă de cafea, mai are în față și o tabletă montată pe un suport, se văd detalii de mobilier masiv și obiecte de artă, plus un covor pufos de culoare maro. Toată lumea s-a șocat însă atunci când a trecut la a doua imagine postată, din care ne dăm seama locul exact în care se găsește Demi Moore.


Sar scântei. Cu cine se (mai) iubește Irina Rimes

Cum se ține Dieta mediteraneană, cea mai bună dietă. Slăbește sănătos


Ea nu e în living, așa cum am fi crezut, ci în baie. Vedeta din „G.I. Jane” stă confortabil pe canapeaua sa din baie și discută, pe internet.  Un vas de toaletă este parțial vizibil în prima imagine, în timp ce cada în care se coboară de la nivelul podelei  poate fi văzută foarte clar în a doua fotografie.

Fanii sunt confuzi. De ce să ai covor în baie?

Fanii lui More și-au exprimat confuzia în comentarii. „Covor în baie?”,  întrebă un fan. „Nu pot să spun dacă există o canapea în baie sau o toaletă în sufragerie. LOL”, a glumit un altul. Imaginile au ajuns și pe contul de Twitter al vedetei, unde un utilizator remarcă statuia de lângă cadă, care seamănă cu Ioana d ‘Arc. Alți fani, mai „vigilenți” au descoperit și o mică maimuțică de pluș îndesată între pietrele peretelui de lângă toaletă.

”Oh, e o maimuță minusculă care supraveghează toaleta din baia cu covoare a lui Demi Moore, cu o statuie a lui Joan of Arc și o canapea”, a scris un alt fan, care a postat și un detaliu cu jucăria. „Demi Moore are canapea și un covor în baie. Și poartă cizme în acea baie”, a remarcat un alt fan. Trailerul dramei poate fi găsit aici.

Sursa foto: Instagram / Demi Moore și Pixabay