Secretul siluetei lui Jennifer Aniston. Asta mânca zilnic pe platourile de filmare ale serialului Friends

Secretul siluetei lui Jennifer Aniston. Asta mânca zilnic pe platourile de filmare ale serialului Friends
Fosta iubită și soție a lui Brad Pitt, Jennifer Aniston, a fost celebră în toată cariera ei pentru silueta de invidiat. Practic actrița de la Hollywood nu a avut niciodată probleme de fluctuații în greutate la modul vizibil.

Secretul siluetei lui Jennifer Aniston a ieșit la iveală: aceasta mânca zilnic pe platourile de filmare ale serialului Friends același fel de mâncare.  Timp d e10 ani a mâncat, în fiecare zi, aceeași salată.  De la tenul ei strălucitor până la celebra coafură „Rachel” care a cunoscut recent o renaștere – Jennifer Aniston este și va rămâne o icoană a frumuseții.

Brad Pitt și Jennifer Aniston, un cuplu pentru 5 ani

Brad și Jen au fost căsătoriți doar 5 ani (2000-2005), însă relația lor a fost mai lungă, iar dragostea intensă. La Hollywood li se spunea „cuplul de aur”. Prietena cea mai bună a lui Jennifer, Courteney Cox, care i-a fost și parteneră în Friends, avea să dezvăluie mai târziu picătura care a umplut paharul.

În ciuda faptului că Brad Pitt a negat aventura cu Angelina, potrivit lui Courteney, el și-ar fi avertizat soția cu privire la sentimentele intense pentru starul „Lara Croft”.

Courteney Cox a petrecut cu Jen și Brad ultima lor vacanță împreună, în Anguilla. I-a observat și au stat mult de vorbă, inclusiv despre ceea ce intervenise între soți care, nu cu mult timp în urmă, se iubeau nebunește.

„Nu cred că el a început o relație fizică, dar cred că era atras de ea. De Angelina. Exista însă o chimie și a fost sincer cu Jen despre asta. De cele mai multe ori, când oamenii se simt atrași de alte persoane, ei nu spun. Măcar el a fost sincer. A fost o atracție cu care el a luptat o perioadă de timp”.

Ce mânca zilnic Jennifer Aniston pe platourile de filmare ale serialului Friends

Este vorba de o salată proteică, cu ierburi proaspete. Este simplu de preparat. Într-un bol adăugați quinoa preparată (fiartă), O conservă de năut, castraveți tocați cubulețe, puțină ceapă roșie tocată mărunt, mentă, pătrunjel tocat, aproximativ o ceașcă de brânză feta mărunțită și fistic. Stoarceți deasupra zeama de la o lămâie și completați cu ulei de măsline extravirgin, apoi condimentați după gust cu sare și piper.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Andy Hay (@andyseastcoastkitchen_)

În final amestecați toate ingredientele și serviți. Partea bună despre această salată este că se păstrează foarte bine la frigider, așa că puteți o preparați într-o cantitate mai mare. Este ideală pentru o masă leneșă de duminică dar și ca o garnitură alături de pește sau friptură.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre