Selly se justifică pentru petrecere și aruncă acuzații. Se ia de Mircea Badea, care i-a și răspuns

Selly se justifică pentru petrecere și aruncă acuzații. Se ia de Mircea Badea, care i-a și răspuns
Acum ceva timp, un celebru refren era pe buzele tuturor. Mulți petreceau „Ca la 20 de ani, fără griji și fără bani”. Selly a împlinit și el 20 de ani și a sărbătorit fără griji, dar cu bani.

UPDATE.

Ministrul Educaţiei, Sorin Cîmpeanu, a comentat petrecerea la care vloggerul Selly s-a distrat alături de prieteni şi maneliştii Tzancă Uraganu şi Bijou ignorând restricțiile impuse de autorităţi în pandemia de coronavirus.  Luni seara, Sorin Cîmpeanu a spus la Digi24 ce crede despre petrecerea lui Selly din weekend. „Este regretabil ceea ce s-a întâmplat. Eu mă gândesc că sunt aspecte contradictorii, pentru că am văzut și alte acțiuni, foarte responsabile, care intră în contradicție flagrantă cu ceea ce s-a întâmplat în acest weekend.

Deci, e greu de format o opinie, pentru că am văzut și bune, și rele, și responsabile, și non-responsabile”, a declarat ministrul educației.

„Știți foarte bine câtă putere are un influencer la acest nivel. Cu siguranță da, există pericolul(.r. ca alți tineri să îi urmeze exemplul să să încalce restricțiile). După cum există și șansa să urmeze abordările bune, constructive, pe care le-am văzut în mai multe rânduri din partea lui.”

Amintim că Selly a luat foarte în serios restricțiile impuse la începutul pandemiei. „Aleg să stau acasă pentru că sănătatea țării mele este mai importantă decât orice orgoliu sau ambiție profesională, personală. Vă încurajez și pe voi să stați acasă, să fiți responsabili și să ascultați ce zic autoritățile pentru că traversăm o perioadă nemaiîntâlnită până acum”, spuse Selly într-un mesaj transmis în luna martie 2020.

ȘTIREA INIȚIALĂ

Selly s-a distrat de toți banii, cum s-ar zice. La petrecerea de ziua lui, l-a invitat pe nimeni altul decât Tzancă Uraganul pentru a-i distra pe invitați până în zori.

Selly se justifică pentru petrecere și aruncă acuzații. După apariția imaginilor cu cheful organizat de Selly de ziua lui, postate chiar de vlogger pe contul lui de Instagram, polițiștii spun că s-au sesizat și au început cercetări.

Poliția a transmis un comunicat despre această acțiune, arătând că și-a făcut datoria și în cazul lui Selly. Până acum s-au dat amenzi în valoare de 15.000 de lei. De asemenea, subiectul a fost intens discutat în presă. 

Răspunsul lui Selly la cele întâmplate

Pentru că nu lasă lucrurile așa, vloggerul are un răspuns pentru forfota care s-a creat în ultimele zile. Selly se justifică pentru petrecere și aruncă acuzații. 

„Am fost weekendul acesta la o vilă în Snagov cu câțiva prieteni, cei mai apropiați prieteni ai mei, ca să îmi sărbătoresc ziua de naștere. Bineînțeles că din toată treaba asta a ieșit scandal național. Toată România fierbe că m-am văzut eu cu câțiva prieteni. Lumea e supărată că noi ascultăm manele la petrecere”, a spus Selly.

De asemenea, vloggerul a spus că legea este „idioată” din punctul lui de vedere. Selly a și motivat cu argumente opinia, spunând că, cluburile sunt pline de oameni. 

„Eu am primit amendă pentru că am făcut această petrecere în pandemie. Legea e foarte stupidă. Pentru că legea ar trebui să fie aceeași pentru toți. Spuneți-mi mie cum e legea aceeași pentru toți, când la Loft e plin, la Nuba e plin. Legea e complet idioată. În club e voie și toți oamenii stau lipiți unii de alții”, a povestit vloggerul.

Selly i-a rugat pe participanți să își facă test COVID-19

Selly își asumă faptele. A mărturisit că a încălcat legea și a plătit. El susține în continuare că este totuși nedrept ce i s-a întâmplat, pentru că i-a rugat pe toți participanții să facă teste COVID-19 înainte de petrecere.

„Eu îmi asum. Eu am încălcat legea și am plătit. Doar susțin cu tărie faptul că legea e complet idioată. Mi se pare așa oarecum nedrept pentru că eu chiar am încercat să iau toate măsurile ca să nu ia nimeni COVID-19 de la petrecerea mea. Pentru că asta e un risc real asupra carierei mele.

Eu am rugat pe toată lumea care a venit să facă testul COVID-19. Mai sunt câțiva care au uitat, dar 90%-95% din participanți mi-au trimis poză cu testul și cu buletinul. Mie nici până la ora asta nu mi s-a comunicat ce amendă am primit. Nu am primit nici un proces verbal. Nu am nimic de la ei”, a mai spus Selly.

Se ia de Mircea Badea, care i-a și răspuns

Selly susține că subiectul despre petrecerea lui a fost intens discutat deoarece mulți jurnaliști îl așteaptă la cotitură. Faptul că el a avut curajul să spună anumite lucruri, i-a adus ura multora. Mircea Badea este unul dintre oamenii care și-a dat cu părerea despre ziua de naștere a lui Andrei Șelaru.

 Aceasta a spus că „el nu are nimic cu Selly și manelele lui, doar că nu a pretins niciodată că vrea să facă educație”.

Ca un răspuns pentru Mircea Badea, dar și alți jurnaliști, Selly a postat câteva videoclipuri în care aceștia sunt văzuți fredonând de zor refrenuri de manele. În unul dintre videoclipurile postate de Selly, apare chiar și Mircea Badea, cântând o manea. De fapt, este vorba de o înregistrare din emisiunea de divertisment de la Prima Tv, pe care Mircea Badea și Oreste o făceau în vara anului 2002, de la mare.

Selly a plecat din București de ziua lui

Atunci când ne gândim la tinerii vloggeri, Selly este cel mai probabil primul nume care ne apare în minte tuturor. De la o vârstă foarte fragedă, el se bucură de un succes răsunător pe care l-a dobândit prin multă muncă și dedicare. Așa că, Andrei Șelaru s-a distrat pe măsură la petrecerea de ziua lui.

Pentru ziua lui, Selly a închiriat o vilă, în afara Bucureștiului. El a plecat alături de prieteni și de iubita lui. Invitații s-au simțit extrem de bine, mai ales că atmosfera a fost întreținută de nimeni altul decât Tzancă Uraganul. Sărbătoritul a chefuit la maximum și a fredonat fiecare vers din celebrele melodii ale artistului.

Selly a făcut-o lată. Poliția a reacționat la imaginile difuzate chiar de el și a amendat petrecăreții