Semn bun. Benone Sinulescu face glumițe cu personalul medical

Semn bun. Benone Sinulescu face glumițe cu personalul medical
Încă nu poate pleca acasă, dar Benone Sinulescu pare că se simte bine, după cum spun prietenii artistului. Îndrăgitul interpret de muzică populară este vesel și face glumițe cu asistentele care îl supraveghează continuu.

Benone Sinulescu este vesel și comunică mai tot timpul cu personalul medical. Așa spun prietenii artistului care s-au interesat de starea lui de sănătate. Elena Sinulescu, soția artistului, dorește discreție.

Semn bun. Benone Sinulescu face glumițe cu personalul medical

Benone Sinulescu (84 de ani) este în spital din 10 iulie. A căzut în casă și a ajuns pe mâna medicilor din Arad. Are probleme cardiace, supravegheate acum în permanență de personalul medical.

Artistul a fost discret cu viața personală, iar soția lui nu își dorește acum ca viața lui Beni să fie subiect de presă. A cerut medicilor să nu ofere informații despre starea de sănătate a lui Benone Sinulescu. Însă, au povestit prietenii artistului.

Profesorul Anton Hadăr a spus că artistul se simte bine, e vesel și comunică aproape tot timpul. „Maestrul se simte bine, atât cât poate să se simtă un om. E vesel, comunică tot timpul. Este sub asistenţa medicilor, se ocupă specialiştii de starea sa. S-a făcut RMN. Acum RMN e supus analizelor unor mari specialişti din toată România, persoane foarte, foarte pregătite. Încă nu s-a luat decizia finală. Mai durează probabil o zi, două. Am vorbit cu soţia sa”, a declarat profesorul Anton Hadăr, scrie evz.ro.

Cântărețul de muzică populară Nicolae Datcu a spus și el că Benone Sinulescu se simte mai bine. „Am vorbit cu Leni aseară și a zis ca nea Beni glumește cu asistentele, e plin de viață, se simte bine, pentru ca el vrea să fie mereu plin de optimism”.

Benone Sinulescu, de 10 zile în spital

Îndrăgitul interpret de muzică populară a căzut în casă joi, 8 iulie. Soția nu l-a putut ridica și a chemat o ambulanță, iar nea Beni a ajuns pe mâna medicilor, în Spitalul Județan Arad.

Soția sa, Leni (Elena) îi este alături, așa cum a fost și în ultimii peste 40 de ani. Ea își dorește discreție și a publicat un singur mesaj despre starea de sănătate a artistului.

„Dragi prieteni, admiratori ai lui Benone Sinulescu, Având în prim-plan preocuparea pentru starea de sănătate a soțului meu, pe de o parte, dar si dorința acestuia de a expune publicului doar actul artistic și mai puțin problemele de sănătate specifice vârstei, am evitat mediatizarea situației medicale a soțului meu.

Totuși, situația impune câteva precizări:

În urma cu câteva săptămâni, soțul meu a fost consultat la o clinică de specialitate din Timișoara de către un medic, profesor universitar, a efectuat analize medicale inclusiv computer tomograf și urmează un tratament pentru afecțiunea cronică constatată.

În dimineața zilei de joi 08.07.2021, Benone Sinulescu nu a fost găsit inconștient, ci a căzut și nu a dorit să fie internat. Cu toate acestea, locuind singuri la casa din localitatea Barzava, neputând să îl ridic și din dorința de nu fi expus într-o situație nefavorabilă imaginii publice, împreună am stabilit sa solicitam o ambulanță de la o clinică privată, în care a fost internat temporar și a continuat tratamentul, beneficiind de condiții medicale de calitate.

În ziua de sâmbătă, starea de sănătate s-a înrăutățit și în urma discuției cu un alt medic profesor universitar de la Spitalul Județean Arad, care îi cunoștea afecțiunile, i-a recomandat o reevaluare în cadrul acestui spital.”


Un pic de harță în cazul Benone Sinulescu. Soția povestește ce a pățit artistul, fostul impresar face precizări

Noutăți despre starea de sănătate a lui Benone Sinulescu. Hai, Beni, că poți!

Recomandarile noastre