Semn rău sau început de mandat cu ghinion din cauza lui Trump? Ce au pățit soții Biden

Semn rău sau început de mandat cu ghinion din cauza lui Trump? Ce au pățit soții Biden
Zece secunde au fost de ajuns pentru ca reporterii americani, adunați în fața Casei Albe, să sesizeze că noul președinte și soția sa nu pot intra după ce i-au salutat.

New York Times a fost prima publicație care a scris despre momentul stânjenitor prin care au trecut Joe și Jill Biden miercuri, când au ajuns la Casa Albă – semn rău sau început de mandat cu ghinion? Aceștia au fost nevoiți să aștepte câteva momente în frig, la ușa noii lor reședințe, deoarece ușa nu se deschidea.

Celebrul cotidian american a titrat „Deschide cineva ușa, vă rugăm?”. Daily Mail a postat și un filmuleț cu momentul în care președintele Joe Biden și prima doamnă au urcat treptele din fața Casei Albe, au făcut cu mâna reporterilor și altor simpatizanți, iar când au vrut să intre au constatat că ușa era închisă.

Semn rău, ghinion la început de mandat? Trebuia ca președintele Biden să deschidă ușa? A fost un gest gândit de președintele Donald Trump, când plecase cu opt ore înainte de sosirea celui care îi prelua locul în Biroul Oval?

Însă după scurt timp ușile s-au deschis și soții Biden au intrat. Momentul bizar a durat doar vreo 10 secunde.

Ulterior, s-a descoperit și motivul pentru care ușa era închisă. A fost o lipsă de organizare. Această lipsă de organizare ar fi apărut din cauză că a fost concediat administratorul-șef al Casei Albe, Timothy Harleth, cu numai câteva ore înaintea evenimentului. Acesta era și cel care ar fi trebuit să întâmpine cuplul prezidențial.

Harleth, care a lucrat la hotelul lui Donald Trump din Washington, a fost adus la Casa Albă de Melania Trump în 2017. Acesta era șeful personalului de la reședința prezidențială și se ocupa de bugetul de cheltuieli.

Soții Biden își vor numi propriul administrator.

Sursa: Daily Mail

Ceva teribil s-a întâmplat cu familia Măruță. Inclusiv copiii sunt implicați

Recomandarile noastre