Serghei Mizil, urmărit de detectivi. Fiica cea mare povestește un episod dureros: „A fost groaznic, cu urmăriri, cu filmări, cu amenințări”

Serghei Mizil, urmărit de detectivi. Fiica cea mare povestește un episod dureros: „A fost groaznic, cu urmăriri, cu filmări, cu amenințări”
Pe Serghei Mizil îl știe o lume întreagă, iar familia e pe primul loc în viața vedetei. Totuși, fetele sale, de care e extrem de mândru, au ceva să-i reproșeze.

Invitate în emisiunea Fiță cu Adiță, moștenitoarele lui Serghei Mizil au dat detalii surprinzătoare despre viața de familie.

Nu există petrecere unde Serghei Mizil să nu fie în centrul atenției, dar când vine vorba de fetele sale, pentru care ar face orice pe lume, situația se schimbă. Pentru că tatăl Mizil nu e atât de afectuos cât și-ar fi dorit ele. Exigența lui Serghei e uneori mult prea ridicată, iar acest lucru e deranjant de Ana și Smaranda. Desigur, fetele nu s-au gândit niciodată să-și critice tatăl, mai ales că s-au obișnuit cu felul lui de a fi, dar mărturesc că niciodată nu le-a spus cât de frumoase sunt.

„Nu e genul care să ne pupe de zilele noastre, să ne ia cadouri. Și când bea, pupă pe toată lumea”

„El nu prea se arată, tu dacă îl auzi zici că nici pe noi nu ne iubește și nu a fost tatăl care să zică, spre exemplu mie, Smaranda te iubesc, ce frumoasă ești. Nu! Strâmbă, urâtă, proastă. (…) Niciodată nu suntem bine. Nu e genul care să ne arate sau să ne pupe de zilele noastre, să ne ia cadouri… Și când bea pupă pe toată lumea.”, au povestit fetele în podcast.

„Serghei nu e un bețiv”

Smaranda, fata cea mare a lui Serghei Mizil, a vorbit despre cea mai frumoasă copilărie petrecută alături de veri în Snagov și a punctat și faptul că tatăl său nu e un bețiv, așa cum mai spun unii cârcotași. De asemenea, Smaranda a povestit și cât de mult a sprijinit-o tata când a divorțat.

`Când îl văd că bea mă ia tensiunea, sunt sătulă de caterincile și de bețiile lui. Până să am copilul mergeam după el, îl luam… Am obosit. Nu realizează că are 70 de ani, el se vede tânăr. Nu l-a interesat niciodată părerea nimănui, el doar face ce simte. Și nu e bețiv, face pauze de luni întregi în care nu bea. După revoluție, când ne-a luat vila de la Snagov, s-a agitat tot timpul să ne fie bine, să nu ne lipsească nimic. Eu eram fetița în roz, m-a ținut așa, într-un glob~.

„L-a acuzat pe tata că nu poate să crească copilul cu un așa bunic”

`Eu sunt foarte sensibilă și empatică. Dacă-mi spune cineva că e bolnav, nu știu cum să fac să-l ajut. De aceea când am divorțat, m-am trezit la realitate. Am avut un divorț urât, iar soțul meu a vrut să-mi ia copilul.

Am avut un divorț de doi ani oribil. Și pentru că eu nu beau, nu merg în cluburi, nu mă duc cu bărbați, fostul meu soț n-a putut să dea în mine și atunci a dat în Serghei. Și el a participat la tot procesul, pentru că l-a chemat judecătoarea. L-a acuzat pe tata că nu poate să crească copilul cu un așa bunic”.

„Și Serghei a fost urmărit”

„Asta în condițiile în care tata a plătit bonă, medicamente, spitale… A fost groaznic, cu urmăriri, cu filmări, cu amenințări, detectivi. Când a venit de la detectivi cu filajul la judecătoare, ea s-a uitat și a spus că sunt o mamă exemplară. Mergeam la servici, îl duceam la școală, ieșeam cu copilul în parc…

Și Serghei a fost urmărit, nebuneli din astea. I-am spus că mai bine dădea banii copilului, decât să facă așa ceva”, a mărturisit fiica lui Serghei Mizil.

Recomandarile noastre