Serialul Clanul, detalii de ultimă oră despre sezonul 3. Ce anunță protagoniștii

Serialul Clanul, detalii de ultimă oră despre sezonul 3. Ce anunță protagoniștii
Cel mai așteptat serial românesc a intrat în linie dreaptă, iar producătorii știu deja când va fi lansat primul episod. Până atunci însă se lucrează intens, chiar și pe caniculă.

Au apărut detalii de ultimă oră despre sezonul 3 al serialului Clanul de la Pro TV, care revine în această toamnă pe micile ecrane. Neoficial, pentru că data nu a fost confirmată de postul de televiziune, primul episod ar trebui să fie difuzat în a treia zi de luni a lunii septembrie, după cum susțin sursele Paginademedia.ro. Este de așteptat ca, așa cum a fost și în cazul sezoanelor anterioare, pe platforma Voyo însă, episoadele să poată fi urmărite începând cu o săptămână mai devreme.

Până atunci însă, proiectul care s-a filmat aproape în secret, în sensul că actorii nu au dezvăluit detalii, intră într-o nouă etapă. Iar unii dintre protagoniști și-au dat frâu liber gurii.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Clanul (@clanulserial)

La filmările pentru cel de-al treilea sezon al serialului Clanul de la Pro TV au început în luna mai și s-a lucrat intens pe toată durata verii, în ciuda caniculei. „La 44 de grade jucăm cu hainele de final de sezon 2, când acţiunea avea loc la 10 grade maxim!”, a povestit actorul Marian Olteanu, pentru site-ul protv.ro.

Actorii au făcut primele declaraţii cu detalii de ultimă oră despre sezonul 3

„O să apară personaje noi”, a declarat Denis Hanganu, unul dintre protagoniștii Clanul, într-unreportaj realizat pentru emisiunea La Măruţă de la Pro TV. „Pentru mine sezonul trei este cel mai important, pentru că este sezonul adevărului. Se întâmplă lucrurile la care v-aţi aşteptat de două sezoane încoace. Personajele sunt puse faţă în faţă cu adevărul”, a dezvăluit pentru aceeaşi sursă Anghel Damian, care este şi scenarist, şi regizor. „E plin de suspans, sunt multe răsturnări de situaţie”, a dăugat actriţa Alexandra Sălceanu.

„Anul trecut pe vremea asta filmam pentru primul sezon. Nu-mi vine să cred că, la un an distanţă, filmăm pentru sezonul trei. Şi asta pentru că toată echipa a făcut o treabă extraordinară, iar cei de acasă ne-au fost alături în număr mare. E foarte multă muncă în spate, iar aprecierile lor contează foarte mult pentru noi toţi. Vor fi schimbări majore pentru personajul meu, David, sunt şi eu surprins pe măsură ce citesc scenariul şi abia aştept să văd cum vor percepe cei de acasă tot ce se va întâmpla cu el”, a spus și Marian Olteanu, pentru aceeași sursă.

Când va fi premiera sezonului 3 din Clanul

Așa cum știți, serialul Clanul este realizat după o producţie turcească, Içerde – Intrusul. Din distribuţie fac parte: George Mihăiţă, Marian Olteanu, Şerban Pavlu, Denis Hanganu, Theo Rose, Carmen Tănase, Mădălina Craiu, Maria Obretin, George Ivaşcu, Cătălina Grama (Jojo).

Consacrat drept Tătuțu în serial, actorul George Mihăiță a oferit, în exclusivitate pentru Paginademedia.ro, detalii despre noul sezon, confirmând și data difuzării primului episod, 18 septembrie.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Voyo.ro (@voyo.ro)

„După cum ştiţi, în sezonul 2, comisarul-şef sare cu maşina, explodează maşina, cum explodează maşina lui Bebe. Este acuzat Bebe şi este băgat în puşcărie, deşi nu era vinovat. Şi acum, de exemplu, filmez zilele acestea perioada din celulă, unde (Tătuţu, n.r.) se întâlneşte, unde se trezeşte mai bine zis, cu Tudor (interpretat de Denis Hanganu). Bebe îl aduce în situaţia de a spune ce caută el în celulă”, a declarat pentru sursa citată George Mihăiță, punctând că în noul sezon personajul său „își complică viața”.

Celebrul actor a dezvăluit că e entuziasmat de scenariul scris de foștii iubiți actrița Lia Bugnar şi de actorul și regizorul Anghel Damian. „Este pentru prima oară când mă uit la text şi zic că uneori am senzaţia că l-am scris eu pentru mine. Îmi vine atât de bine şi nu cred că am schimbat două cuvinte până acum şi îmi place că e bine scris. E mare lucru să ai bucuria de a juca un text foarte bine scris, cu colegi foarte buni, cu o echipă foarte bună într-o stare de muncă şi de relaxare internă extraordinară”, a mai dezvăluit Tătuțu.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre