Sexy antrenoarea de la Gloria Bistrița, amendată pentru indecență – Foto

Sexy antrenoarea de la Gloria Bistrița, amendată pentru indecență – Foto
Mihaela Evi (34 de ani), antrenoarea echipei secunde de la Gloria Bistrița, a șocat audiența. Și nu doar cu felul ei foarte „incendiar” de a se afișa. Superiorii au luat măsuri și au amendat-o.

Mihaela Evi a criticat arbitrii și pentru asta a fost amendată de Federația Română de Handbal.

Antrenoarea focoasă a scris un mesaj dur după meciul echipei sale cu Arena Tg. Mureș, scor 37-37.

„Sancționarea antrenoarei echipei CS Gloria 2018 Bistrița Năsăud, Evi Mihaela, cu penalitate pecuniară în cuantum de 700lei, data limită de achitare 27.10.2022, și suspendarea din activitatea handbalistică pentru 2 jocuri începând cu data de 28.09.2022, conform art. 55.4 din RD, pentru comportament nesportiv grosolan față de oficialii jocului”, se arată pe site-ul FRH.

După Gloria Bistrița – Arena Tg. Mureș, Mihaela Evi a acuzat arbitrajul, dar a avut un mesaj dur și pentru Constantin Din, președintele Federației Române de Handbal.

Mihaela Evi s-a remarcat și datorită frumuseții ei

„După ce au făcut mizeria asta la jocul de sâmbătă, cei doi arbitrii au avut tupeul să îmi mai facă si raport. Că doar handbalul e al lor și au voie să facă ce vor fără să fie pedepsiți.

Multumesc Constantin Din. Și pentru asta, dar și pentru toată presiunea si problemele pe care mi le-ați creat vara asta, când încă eram antrenoarea lotulului Național de Tineret. Atunci nu m-ați putut face sa renunț la handbal, dar uite că acum da.

Mi-e scârba și îmi ajunge. Pentru mine, astăzi s-a încheiat munca de jos în folosul handbalului. Să o facă șmecherii”, a transmis Mihaela Evi pe Facebook.