Din cele mai vechi timpuri, ziua de 2 octombrie este momentul când este slăvit Sfântul Ciprian. Ce să faceți ca să vă meargă bine.

Sfântul Ciprian, 2 octombrie 2021. Ce trebuie să faceți astăzi ca să scăpați de energiile negative

Biserica Ortodoxă a rândul ca în fiecare an, pe data de 2 octombrie, să fie mare sărbătoare. Este ziua unuia dintre cei mai mari sfinți ai ortodoxiei, Ciprian, izbăvitorul de vrăji, farmece și blesteme.

Tradiția spune că în această zi trebuie să fie respectate tradițiile pentru ca duhurile rele să fie ținute la distanță.  De aceea, se stropesc toate lucrurile, casa și obiectele din casă cu apă sfințită. În acest fel veți fi protejați de tot ce e rău.

Sfântul Ciprian vă vindecă de cele mai grele boli

Din bătrâni se spune că cine găsește un lucru în casă care nu îi aparține să-l arunce imediat. E semn că cineva vă vrea răul. Ulterior, tămâiați bine toată casa. Tot Sfântul Ciprian este cel care vă ajută să vă însănătoșiți, dacă vă veți ruga în această zi cu tot sufletul. În plus, Sfântul Ciprian vă va da și puterea pentru a trece peste toate necazurile.

Rugăciunile la Sfântul Ciprian încheagă căsniciile destrămate

Tot Sfântului trebuie să i se adreseze și femeile care nu pot avea copii și vor fi binecuvântate cu prunci frumoși sănătoși. De asemenea, Ciprian le este de ajutor și persoanelor care au probleme în căsnicie, rugăciunile la el făcând adevărate minuni. Racla cu moaștele Sfântului Ciprian se află în București, la biserica care-i poartă numele.

Persoanele care au probleme trebuie să meargă la moaștele Sfântului Ciprian și să se roage cu tot sufletul. Pentru ca toate dorințele să li se împlinească, e important ca înainte de a merge la moaștele acestuia să țineți trei zile de post.

Sursă foto: crestinortodox