Sfaturi despre divorț de la Prima Doamnă a Americii. „Dacă nu aș fi divorțat, nu l-aș fi întâlnit pe Joe”

Sfaturi despre divorț de la Prima Doamnă a Americii. „Dacă nu aș fi divorțat, nu l-aș fi întâlnit pe Joe”
„Dacă nu aș fi divorțat, nu l-aș fi întâlnit pe Joe”. Asta îi spune Jill Biden jurnalistei Kelly Clarkson, în primul interviu solo acordat în calitate de Primă Doamnă.

Sfaturi despre divorț de la Prima Doamnă, Jill Biden, au fost oferite cu replici materne de înțelepciune lui Kelly Clarkson în primul său interviu solo acordat în calitate de Primă Doamnă. A recunoscut care va fi primul lucru pe care îl va face după pandemie. Va fi să bea un Martini și să mănânce cartofi prăjiți.

Dr. Jill, în vârstă de 69 de ani, a făcut comentariile în timpul unei apariții la emisiunea The Kelly Clarkson Show. Emisiunea a fost filmată în interiorul Casei Albe.

Sfaturi despre divorț de la Prima Doamnă

Sfaturile despre divorț au venit după ce câștigătorul American Idol, Kelly Clarkson, a solicitat divorțul de fostul ei partener, Brandon Blackstock, în iunie anul trecut. Prima Doamnă a vorbit sincer despre provocările de a trece de la o relație la alta. Dar și de binele care poate veni din schimbare.

Jill, care a divorțat de primul ei soț, Bill Stevenson, în 1975, i-a spus lui Clarkson: „Vreau să-ți spun Kelly. Adică, asta ți-aș spune dacă aș fi mama ta. Știi, mama îmi spunea mereu că lucrurile vor arăta mai bine mâine. Mă uit în urmă la asta și cred că, dacă nu aș fi divorțat, nu l-aș fi întâlnit pe Joe. Nu aș fi avut frumoasa familie pe care o am acum. Deci, chiar cred că lucrurile se întâmplă în bine”, a spus Prima Doamnă.

Această linie a reprezentat aproape exact ceea ce Stevenson a spus DailyMail.com în august anul trecut despre divorț. „Nu sunt tristă pentru că, dacă nu ar fi divorțul meu, nu aș fi întâlnit-o niciodată pe soția mea Linda și ea este cel mai mare lucru din viața mea”, a spus el.

Biden a continuat spre Clarkson: „Cred că, Kelly, de-a lungul timpului – nu știu cât timp ți-a trecut – dar în timp te vindeci și vei fi surprinsă. Și abia aștept până vine ziua aceea pentru tine”.

Clarkson a părut inspirată de răspunsul lui Jill, oferindu-i intermitent un „da” afirmativ în timp ce vorbea.

„Dacă nu aș fi divorțat, nu l-aș fi întâlnit pe Joe”

„O să mă suni (într-o zi), a continuat Jill, o să mă suni și să spui: Hei, Jill. Ai avut dreptate”.

Jill și Joe Biden au declarat adesea public că au început să se întâlnească acum mai bine de 40 de ani după ce s-au îndrăgostit brusc. Cu toate acestea, fostul soț al lui Jill, Stevenson, susține că mariajul lor s-a destrămat deoarece soția sa ar fi a avut o aventură cu președintele Biden, a dezvăluit DailyMail.com în august.

Miercuri, Stevenson a spus că nu dorește să comenteze ultimele afirmații ale fostei sale soții cu privire la sfârșitul căsătoriei lor. În primăvara anului acesta a spus că scrie o carte în care a promis că va aborda mai multe detalii despre despărțire. Anul trecut, bărbatul de 72 de ani a declarat pentru DailyMail.com: „Nu vreau să rănesc pe nimeni. Dar faptele sunt fapte, și ceea ce s-a întâmplat, s-a întâmplat”.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by The Kelly Clarkson Show (@kellyclarksonshow)

Stevenson susține că a suspectat pentru prima dată că Biden și Jill aveau o aventură în august 1974, înainte ca perechea lor să se despartă în octombrie același an. Pe de altă parte, Joe Biden spune că s-a îndrăgostit de Jill un an mai târziu, după ce a văzut o fotografie a ei, într-o reclamă.

Ea apărea într-o reclamă pentru parcurile locale pe care le-a văzut în timp ce trecea prin Aeroportul Wilmington împreună cu fratele său Frank. El i-a spus lui Frank că este genul de fată cu care ar dori să se întâlnească. Frank a spus: „De ce nu o faci atunci? O cunosc”. Și i-am transmis numărul de telefon. Informațiile acestea apar în autobiografia din 2019 a lui Jill – „Where The Light Enters”.

Martini și cartofi prăjiți

Înainte de difuzarea interviului, The Kelly Clarkson Show a împărtășit, de asemenea, un alt clip.  Jill a dezvăluit ceea ce așteaptă cu nerăbdare să facă într-o zi în care pandemia se încheie. Primei Doamne i-a fost pusă întrebarea de către un membru virtual al audienței lui Clarkson. „Nu știu, a spus Jill, oprindu-se momentan pentru gânduri. Poate merg să iau un martini și niște cartofi prăjiți”.

Sursa foto: Instagram

Horoscop Minerva – 25 februarie. Se pot rupe acorduri, alianțe, înțelegeri