În timp ce toamna pune stăpânire peste orașele în care trăim, o piesă  vestimentară își face din nou o intrare spectaculoasă. Deja toate vedetele de peste hotare au scos sfeterele din dressing și le poartă pe umeri. O fac încă de anul trecut, când s-a relansat moda, iar anul acesta parcă a luat un nou avânt.

Piesă versatilă, cardiganul poate fi purtat în fel și chip. Puteți alege piese oversized, care învăluie silueta amplu, sau puteți opta pentru sfetere scurte și cambrate. Sunt la modă toate formele, toate dimensiunile și toate culorile.

Nu doar că este confortabil, dar cardiganul pune în valoare silueta și poate fi purtat cu o multitudine de piese, de la rochii la fuste și până la pantaloni sau jeans. E potrivit și la o ținută office și la una  mai relaxată. Acest produs arată fabulos cu denim, deux-piece-uri, și chiar cu pantaloni sport.

Una din primele vedete care au pus accent pe acest trend a fost Katie Holmes (foto), surprinsă pe străzile din New York în timp ce purta un set format dintr-un cardigan și un sutien. Nu doar că a fost o apariție stilată surprinzătoare, dar, instantaneu, a adus înapoi un trend ce părea de mult uitat prin anii ’90.

Încă de atunci, mai multe celebrități ale momentului au fost văzute purtând clasicul cardigan, însă în propria interpretare. Spre exemplu, unele au ales să nu pună nimic pe dedesubt, pentru a da o senzualitate și mai mare ținutei.

Sursa foto: Instagram

Ce cred tinerii din România despre prima experiență intimă

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp