Shakira îl face praf pe Pique. „Te dădeai mare campion… Acum ești cu o fată exact ca tine!”

Shakira îl face praf pe Pique. „Te dădeai mare campion… Acum ești cu o fată exact ca tine!”
Pe 11 ianuarie, Shakira a urcat pe diferite platforme noul single, care a fost extrem de bine primit de prietenii din online. Versurile piesei îl atacă direct pe fostul iubit.

Noua melodie lansată de Shakira, alături de DJ-argentinian Bizarrap a reușit să strângă în doar 40 de minute de când a fost lansat nu mai puțin de două milioane de vizualizări, iar cifra crește pe zi ce trece. O nouă victorie pentru Shakira, talentata cântăreață, iubită de întreaga lume.

Vedeta însă nu și-a revenit după despărțirea de Pique, iar versurile din această melodie sunt cu bătaie direct către el, dar și a actualei partenere, Clara Chia. Fanii au reacționat imediat și dacă unii cârcotași nu au privit cu ochi buni, majoritatea au lăudat-o pentru tot ceea ce face.

Cum sună versurile piesei

Cuvintele melodiei sunt tulburătoare și arată cât de mult suferă și acum Shakira pentru că a fost înșelată și părăsită pentru o altă femeie.  “Îmi pare rău, am luat deja un alt avion /Nu mă mai întorc aici, nu vreau o altă dezamăgire, /Te dădeai mare campion/ Dar când am avut nevoie de tine, mi-ai arătat cea mai proastă versiune (…) O lupoaică așa ca mine nu este pentru tipi ca tine / Pentru tipi ca tine /

Sunt prea bună pentru tine / Și de aceea ești acum cu o fată exact ca tine. / Asta e pentru ca tu să te scandalizezi  / Mestecă și înghite, înghite și mestecă  / Nu mă întorc la tine / Nici chiar dacă plângi în fața mea sau mă implore. / Am înțeles că nu e vina mea că oamenii te critică. / Eu doar fac muzică / Îmi pare rău că te irită”, sunt câteva din versurile noii piese a Shakirei.

Ce făcea Pique cu amanta când Shakira era plecată

Recent, Shakira a aflat că relația sportivului cu iubita durează de mai multă vreme decât a crezut ea și a rămas fără cuvinte când a aflat că Clara intră ca la ea acasă în locuința unde stăteau cei doi. Aceasta venea des în casa unde Pique locuia cu Shakira și cei doi copii, fără să-i pese că vedeta ar putea să o vadă.

„Shakira este devastată, după ce a văzut imaginile cu această femeie care se simțea ca acasă în locul în care artista locuia alături de Gerard Pique și de copii.”, a afirmat o sursă, pentru publicația Page Six.

Recomandarile noastre