Shakira nu se mai poate controla. Imaginile i-au îngrijorat pe fanii vedetei

Shakira nu se mai poate controla. Imaginile i-au îngrijorat pe fanii vedetei
După despărțirea de Pique, Shakira s-a schimbat radical și pare că nu poate să treacă peste acest moment greu din viață.

Ultimul episod în care a fost surprinsă Shakira i-a uimit pe toți cei care o cunosc. Trebuie găsită urgent o soluție.

Shakira nu se mai poate controla. Imaginile i-au îngrijorat pe fanii vedetei

Presa din Spania a publicat un articol sub titlul „Imagini îngrijorătoare cu Shakira. De îndată ce a închis telefonul, a început să plângă”. Celebra cântăreață a fost fotografiată pe străzile Barcelonei, alături de mai mulți prieteni, în timp ce nu putea să se oprească din plâns. Despărțirea de Pique a dat-o peste cap și e posibil ca vedeta să fi făcut o depresie.

„Nimeni nu s-a oprit să o felicite sau să-i ceară autografe sau poze”

Ea era îmbrăcată într-un trening, fără nici un pic de machiaj și părea extrem de tensionată. Vedeta a vorbit la telefon mai mult d o oră, iar când a închis telefonul a început să plângă, iar cei de lângă ea nu au putut să o liniștească. „Nu arăta deloc bine și avea o față tristă. Nimeni nu s-a oprit să o felicite sau să-i ceară autografe sau poze. Nu părea deloc momentul potrivit.”, a spus un martor la această scenă.

Vedeta se va muta la Miami alături de copii

Nu demult, Shakira și Pique au discutat alături de avocații lor unde vor sta copiii. După multe negocieri, s-a decis ca cei mici să locuiască alături de mama lor, la Miami, unde vedeta își va continua și proiectele muzicale. În timpul negocierilor însă, artista ar fi avut o ”explozie de furie”, spun jurnaliștii de la As. com.

A existat și un motiv, Shakira nemaisuportând apelurile pe bandă rulantă pe care sportivul le tot primea de la actuala sa iubită, Clara Chia Marti. Culmea este, spun sursele, că cea care l-a îndemnat pe Pique să lase copiii la Shakira a fost chiar iubita actuală, sătulă până peste cap de atâta circ.