Shakira, sub papucul soacrei. Mama lui Pique, la un pas să o ia la bătaie pe cântăreață. Fotografiile spun totul

Shakira, sub papucul soacrei. Mama lui Pique, la un pas să o ia la bătaie pe cântăreață. Fotografiile spun totul
Viața pe care Shakira a trăit-o alături de Pique timp de zece ani nu a fost nici pe departe ce ar fi crezut fanii vedetei.

Mama fondului fundaș de la Barcelona, Montserrat Bernabeu a avut un cuvânt important de spus în relația Shakirei cu Pique.

Revista Hola a publica recent câteva fotografii șocante, în care sunt surprinși Pique, Shakira și soacra acesteia. Femeia a fost filmată în timp ce o împingea cu mâna în față pe cântăreață și era doar la un pas distanță să o pălmuiască. În plus, soacra îi tot făcea semn artistei să tacă.

Pique n-a schițat nici un gest

Pique stătea lângă cele două femei fără să reacționeze în fața comportamentului nepotrivit al mamei. Mai mult, la un moment dat, a întors și privirea, semn că nu iese din cuvântul mamei. Nu se știe de când datează această discuție, însă jurnaliștii cred că cearta ar fi avut loc din cauza ținutei Shakirei, care nu ar fi fost pe placul soacrei și a fotbalistului.

„M-ai lăsat vecină cu soacra”

Ca să-și liniștească sufletul, cu câteva săptămâni în urmă, Shakira a lansat o piesă senzațională, în care i-a atacat pe fostul iubit și actuala sa parteneră de viață, Clara Chia, dar n-a uitat-o nici pe fosta soacră. „Me dejaste de vecina a la suegra, con la prensa en la puerta y la deuda en Hacienda” (M-ai lăsat vecină cu soacra, Cu presa la ușă și datoriile la Fisc). E clar acum pentru toată lumea de ce a așezat Shakira cu fața spre casa foastei soacre o vrăjitoare.

Va ridica un gard de beton pentru a despărți complet casa sa de cea a socrilor

Cu ceva timp în urmă, Shakira a mărturisit că dorește să ridice un gard pentru a despărți casa ei de cea a socrilor. În plus, vedeta vrea să se mute definitiv din Barcelona alături de cei doi copii. Posibil să meargă la Miami, unde mai are o vilă, pentru că vrea să uite de toate relele prin care a trecut și să înceapă o viață nouă.

Recomandarile noastre