Sharon Stone, mamă a trei băieți înfiați. Pe cel mare l-a prezentat publicului la Cannes

Sharon Stone, mamă a trei băieți înfiați. Pe cel mare l-a prezentat publicului la Cannes
De-a lungul anilor, actrița Sharon Stone a adoptat trei băieţi. Cel mare. Roan, are 21 de ani și a însoțit-o la Festivalul de la Cannes. Tânărul a fost în centrul atenției.

Din cauza unui avort, Sharon Stone nu a mai putut deveni mamă biologică. A înfiiat, însă, trei băieți care acum sunt adolescenți și trăiesc alături de mama lor, deși căsniciile acesteia s-au destrămat. Roan Joseph Bronstein are 21 de ani, Laird Vonne, 16 ani, iar Quinn Kelly Stone a împlinit 15.

Actrița, în vârstă de 63 de ani, și fiul ei cel mare, Roan, și-au făcut apariția împreună la Gala AmfAR a Festivalului de film de la Cannes 2021. A făcut furori cu ținutele sale, însă compania fiului său s-a bucurat de aceeași mare atenție. Lumea artistică știa ce bătălie cruntă a dus actrița cu fostul ei soț pentru a-și câștiga dreptul de a-și crește băiatul adoptat împreună. Iar Sharon Stone alături de fiul ei Roan este o apariție rară. Acum, însă tânărul este major și nu este exclus ca lumea filmului de la Hollywood să-l atragă.

Bătălia pentru copil

După imensul succes cu „Basic instinct”, Sharon Stone s-a îndrăgostit de Phil Bronstein, editorul de la San Francisco Chronicle. S-a căsătorit cu el imediat, pe data de 14 februarie 1998. Știa că nu poate avea copii, așa că l-a convins pe Phil și au adoptat un băiețel pe nume Roan Bronstein.

Din păcate, mariajul nu a durat, iar pe data de 29 ianuarie 2004 s-a semnat divorțul. La divorţ, judecătorul a decis ca Roan să rămână alături de Phil Bronstein, iar actriţa să aibă drepturi de vizitare. Sharon a fost atunci disperată să câştige lupta şi chiar a făcut apel împotriva deciziei, dar nu au ajutat-o diverse informaţii aduse de avocatul lui Phil. S-a spus că Sharon avea de gând să injecteze Botox în picioarele băiatului pentru a nu avea probleme cu mirosul lor ulterior. Astfel de informaţii nu au fost în favoarea ei şi Sharon a pierdut custodia.

Într-un interviu, Sharon a mărturisit drama prin care a trecut când i s-a luat copilul. „Stăteam pe canapea şi plângeam. Nu mă puteam concentra la altceva: nu mă gândeam decât la fiul meu pe care mi-l doream înapoi în braţele mele”.

Ulterior, însă, Sharon a avut grijă să menţină relaţia. Fostul soț, Phil, s-a recăsătorit la scurt timp după divorțul lor. Așa că Sharon a câștigat rapid teren în fața băiatului ei. De altfel, se vede că ea şi fiul ei sunt extrem de apropiaţi. În urmă cu câţiva ani, Roan a decis că vrea să locuiască alături de ea, spre marea ei fericire.

Sharon Stone a mai adoptat doi fii: pe Laird Vonne în 2005, şi pe Quinn Kelly, în 2006, iar toţi trei locuiesc împreună cu ea în West Hollywood, California.

 

Foto Profimedia, Pinterest

 

Recomandarile noastre