Show total în vama din Turcia. Un artist român a trebuit să cânte ca Tarkan să poată intra în țară

Show total în vama din Turcia. Un artist român a trebuit să cânte ca Tarkan să poată intra în țară
Este cel mai urmărit român pe rețelele sociale și asta pentru că știe să facă conținut. El își relatează aventurile cu aplomb și servește adevărate lecții de viață, deseori.

Adevărul e că pe turci, Dorian Popa i-a cucerit din prima cu ceasul său Rolex și cu vocea. Aventura de la frontiera turcă a fost cu adevărat impresionantă. A avut loc la finele anului trecut. Artistul s-a pus și le-a cântat vameșilor, ca Tarkan, fix în punctul de frontieră. A ieșit un show total cu dans și muzică. De distracția gratis s-au bucurat și restul șoferilor care așteptau în rând să ajungă la controlul documentelor pentru a intra în Turcia.

În final, youtuberul a ajuns practic să le dea lecții polițiștilor români despre cum acționează omologi lor din străinătate. În egală măsură, Dorian Popa îi învață și pe  cetățenii români cum să se comporte când părăsesc țara și au de-a face cu autoritățile altor țări.

La începutul lunii decembrie a anului trecut, artistul a plecat la Istanbul cu mașina. În graba plecării a uitat să își facă o procură valabilă și în spațiul extracomunitar pentru mașina sa, care e înregistrată pe firmă, nu pe persoană fizică. După ce le-a spus vameșilor turci că e cântăreț, și după ce a dat și o „probă”,  a ajuns și în Istanbul.

Dorian Popa a făcut show în vama turcă

„Acum am mers noi către vamă, am aberat noi… Până să ajungem la turci, bulgarii ne-au oprit, un domn român ne-a spus că avem problemă cu procura. Noi o aveam pe telefon. Ne-a zis: Domnule, vedeți că procura nu este pentru spațiul extracomunitar, adică nu este pentru țările non-UE și o să aveți probleme la turci, dacă o arătați de pe telefon. Numai Popa putea să pățească așa ceva. Am dat toate telefoanele în țară și în 30 sau 40 de minute aveam noua procură pe care domnul român de la vama din Bulgaria ne-a și printat-o.

Am mers la vamă, m-am pus cu coatele pe tejgheaua lui nenea ăla, i-am întins toate actele și s-a uitat la ceasul meu. E Rolex? Am zis ce vrea ăsta de la mine. I-am zis atunci că sunt cântăreț și l-am întrebat dacă vrea să asculte Tarkan. Și am început să cânt la vamă, înainte să intrăm. S-au strâns toți băieții acolo, nu mai contau actele mele, i-am luat de cap. Le-am arătat și Instagramul și iată-mă în Istanbul”, a povestit Dorian Popa.

„M-au percheziționat. Au vrut să-mi pună cătușele în Grecia

Zilele acestea Dorian Popa se află în Grecia. Dar a început cu stângul vizita. Artistul a dezvăluit că a trăit spaima vieții după ce a fost oprit de polițiștii eleni înarmați cu mitraliere. Fără să fi făcut nimic, Dorian Popa a ajuns să fie percheziționat „la sânge”. I-au scotocit inclusiv buzunarele, i s-au uitat până și în portmoneu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Dorian Popa (@eusuntdorian)

„În viața mea nu am trăit un moment atât de panică, am încercat să mă feresc de lucrurile care îți fac rău în viață, tocmai pentru a nu fi nevoie să trec prin așa ceva. În spatele meu vedeam numai roșu și albastru, am tras pe dreapta, nu înțelegeam ce se întâmplă. Îmi fac semn, cobor din mașină și mă chemau către mașina lor, m-am dus spre ei cu mâinile sus.

Mă duc către ei și mi-au zis să mă pun cu fața la mașină, atunci am zis că îmi pun cătușele, mi-au luat mâinile, unul a început să mă percheziționeze. Mi-a scos portofelul, s-au uitat la portofel. Aveau mitraliere, m-au pus să scot actele, eram fericit că am ajuns la ele. Le-am arătat testul PCR, le-am arătat că sunt youtuber”, a povestit Dorian Popa.

Sursa foto: Instagram

Recomandarile noastre