Și-a dat demisia în direct. A plecat din televiziune după 10 ani de emisie

Și-a dat demisia în direct. A plecat din televiziune după 10 ani de emisie
Ceva a umplut paharul nemulțumirilor. După aproape 25 de ani de presă de televiziune, jurnalistul nu a mai rezistat. Și-a dat demisia în direct.

Unul dintre cei mai cunoscuți și competenți jurnaliști și-a dat demisia în direct. În fiecare zi a săptămânii, de luni, până vineri, ne învăța ce să facem cu banii, să îi înmulțim, să economisim. După zece ani, pleacă nemulțumit. Spunea de mai mult timp că vrea să intre chiar el în afaceri.

Și-a dat demisia în direct. A plecat din televiziune după 10 ani

Stelian Muscalu a realizat emisiunea Business Club timp de 10 ani, la Digi 24. A explicat de ce a făcut acest gest, cu atât că are o familie de întreținut. A explicat ce motive au stat la baza acestei decizii.

”În acest moment, proiectul Digi24 reprezintă trecutul pentru mine. Marea problemă este că, în prezent, presa mare este aservită. Şi, atenţie, deşi nu-mi plac generalizările, o să merg spre această zonă. Şi aici există un cerc vicios. Din cauza faptului că, de prea multe ori, de cele mai multe ori, informaţiile nu ajung în mod corect şi echilibrat, vedem odată la patru-cinci ani că şi votul oamenilor este cumva haotic.

Asta pentru că avem o clasă politică extrem de nocivă. Este ca un cancer – dacă privim societatea ca un organism viu. Cancerul acesta s-a extins şi a atins şi presa. În momentul în care vom reuşi să scăpăm de cancer şi să avem, implicit, o presă curată, atunci lucrurile ar putea să se îndrepte spre un drum normal”, a afirmat Stelian Muscalu,pentru paginademedia.ro.

Se va ocupa și mai departe de analize economice

De mai mult timp, Stelian Muscalu spunea că ar vrea să intre în afaceri. ”Sunt multe lucruri pe care vreau să le fac. În primul rând vreau să mă asigur că cei doi copii ai mei, care au azi 7 şi 11 ani, vor putea să trăiască în mod civilizat, decent, în această ţară şi că nu vor fi nevoiţi să o părăsească.

Prin urmare, în acest moment îmi doresc foarte mult să pun umărul la asanarea României. Şi când spun lucrul acesta nu exclud grupurile de oameni de afaceri, ONG-uri. Sunt deja o mulţime de grupuri, de grupări care fac lucrul acesta. Care încearcă să salveze România din ghearele unor oameni care s-au obișnuit să se înfrupte din ea.

Voi face în continuare analize economice, voi veni aici şi vă voi spune ceea ce cred eu că este normal, că este corect. Voi încerca să analizez în continuare deciziile luate la nivel guvernamental. Şi aici le voi putea spune cum cred eu că este de cuviinţă, aşa cum cred eu că este normal să fie transmisă informaţia”, a mai spus jurnalistul.

De luni, până vineri, Stelian Muscalu ne învăța ce să facem cu banii

Cine este Stelian Muscalu

Absolvent de ASE, Stelian Muscalu a mai lucrat la Realitatea TV, Național TV și N24, Antena 1 și Antena 3.

Are aproape 25 de ani de experiență în presă, toți în televiziune. A început în Tele 7abc, în zona de divertisment, a continuat la departamentul politic al Realității TV, de unde a plecat în zona economică. A fost corespondent special la Guvernul României, șef al secției economic la Național TV, corespondent la Antena 1. În ultimii 10 ani, a fost realizatorul emisiunii Business Club la Digi 24. Este licențiat în economie și are un master în comunicare.

”Am fost în transmisiuni de la Guvernul României, până în teatrul de operațiuni din Irak și Afganistan. Din Parlamentul României, până în mijlocul Mării Negre pe principala platformă marină a Petromului. Am trăit tot felul de experiențe pe care o altă meserie cu certitudine nu mi le-ar fi oferit”, spunea Stelian Muscalu.

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp