Simona Halep, de o modestie rară! În timp ce vedetele cheamă firme să le împodobească bradul, ea a păstrat tradiția. Foto

Simona Halep, de o modestie rară! În timp ce vedetele cheamă firme să le împodobească bradul, ea a păstrat tradiția. Foto
Simona Halep va petrece sărbătorile de iarnă acasă, cu familia și abia așteaptă acele momente deosebite.

Simona Halep a început pregătirile pentru Crăciun. Fanii au fost extrem de încântați să vadă că tenismena de renume mondial a păstrat tradiția împodobirii bradului, în timp ce tot mai multe vedete din showbiz au ales să-și cheme firme pentru a le împodobi pomul de Crăciun. Costurile acestor „specialiști în decorat brazi” sunt cuprinse între 100 și 200 de euro, dar și mai mult, dacă e vorba de brazi de dimensiuni mari.

Cum a ales Simona Halep să-și decoreze bradul. S-a văzut cât e de talentată

Simona Halep e fericită și liniștită. Una dintre cele mai mari sportive ale lumii este alături de cele mai dragi persoane, familia sa, cu care va sta de Crăciun și Revelion. Simo s-a apucat acum de împodobit casa și bradul și ce a ieșit e cu adevărat demn de laudă și motiv de bucurie pentru vedetă. ”Ta da! Am terminat”, a scris Simona pe contul său de Twitter.

Simona a ales să nu mai meargă în Africa de Sud

În perioada 18-19 decembrie, fostul lider mondial trebuia să joace în Africa de Sud, la Johannesbur, însă a anulat totul după apariția variantei Omicron de COVID-19.  Scopul turneului, care poartă numele de Africa Cares, este acela de a promova tenisul în Africa de Sud și de a combate violența împotriva femeilor.

„Am anulat, nu mai merg. Nu știu dacă evenimentul s-a anulat, nu vreau să vorbesc tâmpenii. Eu nu mai merg, pentru că mi-e teamă. Nu vreau să risc nimic”, a declarat Simona Halep la finalul lunii noiembrie, într-un interviu exclusiv. Anul 2021 nu a fost un an tocmai bun pentru Simona, pentru că a suferit multe accidentări.

De aceea, ea a avut 25 de victorii și 10 înfrângeri. Din păcate, deși a intrat în acest an fiind locul 2 WTA, a ieşit din Top 10 WTA pentru prima dată după şapte ani şi jumătate. Pe plan personal toate au mers din plan. Ea s-a căsătorit cu afaceristul Toni Iuruc, ceremonia și petrecerea având loc la Constanța.

Odată cu această căsătorie, Simona a ales să ia numele soțului și a devenit Simona Halep-Iuruc. „Mai vreau să joc 2-3 ani. Trei ani cu puţin noroc. Să vedem cum o să fiu cu accidentările, îmi doresc tare mult să mai ajung în top 10, nu ştiu dacă se va mai întâmpla”, a spus Simona Hale.

Sursă foto: instagram