Simona Halep și unica plăcere care o face să depășească această perioadă urâtă din viața ei

Simona Halep și unica plăcere care o face să depășească această perioadă urâtă din viața ei
Ultima partidă jucată de Simona Halep, fostă număr 1 la feminin în clasamentul WRTA, a fost pe 29 august 2022, ulterior fiind suspendată după primul tur de la US Open. Ea încă așteaptă verdictul Sports Resolutions, tribunalul independent în fața căruia și-a prezentat argumentele la finalul lunii iunie.

Cu convingerea că adevărul va triumfa în final, ea știindu-se nevinovată, Simona Halep continuă antrenamentele intensive și investește în unica plăcere care o face să depășească această perioadă urâtă din viața ei. Ea a postat  recent o fotografie în care și-a împodobit mâna dreaptă cu brățări cu diamante care valorează cât un apartament în București. Ea și-a asortat brățările cu o pereche de cercei cu diamante mari.

Simona Halep știe cum să își investească bine banii câștigați din tenis

Pe lângă faptul că a făcut investiții imobiliare bine țintite, cu banii câștigați în urma performanțelor sale sportive. Simona Halep dovedește că știe să își aleagă bijuteriile. Ea poartă brățări Cartier, din aur cu diamante. Preferatele ei, cu care s-a și fotografiat, sunt una din colecția Love bracelet, cealaltă din seria Juste un clou.

Brățările cu diamante sunt unica plăcerer ce o ajută pe Simona Halep să depășească această perioadă urâtă din viața ei

Amintim că la 7 octombrie 2017, în urma victoriei din semifinala cu Jeļena Ostapenko de la Openul Chinei din Beijing, Simona a devenit noul lider mondial al Clasamentului WTA, fiind prima jucătoare de tenis din România clasată pe locul 1 WTA și devenind a 25-a jucătoare din toate timpurile care a deținut această poziție.

Simona Halep are o unica plăcere care o face să depășească această perioadă

În urmă cu trei săptămâni, Simona Halep a fost eliminată din TOP 1000 mondial. Ea a pierdut, astfel, și ultimele puncte, așteptând verdictul tribunalului independent Sports Resolutions, care a tot amânat pronunțarea. Anterior eliminării complete din clasamentul mondial, sportiva noastră se afla pe locul 1138 WTA.

Practic, de acum încolo, pe de o parte  Simona Halep va fi nevoită să o ia de la capăt ca și cum n-ar mai fi jucat niciodată tenis, iar pe de altă parte, pentru a participa din nou la evenimentele importante ale turneelor WTA, va trebuie să fie invitată special de organizatorii turneelor.

Simona Halep nu va mai putea participa la turnee mari decât dacă va fi invitată special de organizatori

În timp ce Simona Halep s-a confruntat, recent, cu o nouă amânare din partea tribunalului independent, mari sportivi și reprezentanți ai tenisului își manifestă sprijinul și lasă și ei de înțeles că întreaga situația nu se justifică.

Franțuzoaica Alize Cornet, locul 79 WTA o sprijină pe Halep prin intermediul unei campanii on-line în care solicită tribunalului independent o soluție cât mai rapidă în cazul de dopaj. „Oameni buni, haideți să ne unim forțele. S-a ajuns prea departe și deja a trecut mult prea mult timp. Lumea tenisului vrea doar ce e drept. Noi toți vrem Dreptate pentru Simona”, a scris franțuzoaica Alize Cornet pe X.

Nume grele din tenisul mondial o sprijină pe sportiva noastră

Și Ahmad Nassar, directorul Asociației Jucătorilor Profesioniști de Tenis a declarat că este „nedrept față de Simona Halep, familia ei, echipa ei și fanii. Chiar și așa, nu mă mir că circuitul (n.r. – WTA) n-a adoptat o poziție clară în acest caz. Pentru că, de foarte mult timp, circuitul a renunțat la responsabilitățile pe care le are față de jucători. Aici, avem un exemplu perfect că nu poți să spui că vei reprezenta atât jucătorii, cât și turneele, în mod adecvat, în același timp. Și, de aceea, liderii jucătorilor au luat decizia de a forma organizația noastră (n.r. – Asociația Jucătorilor Profesioniști de Tenis)”.

„Pentru Simona Halep, această tăcere devine asurzitoare. Românca a continuat să-și proclame nevinovăția și a primit ceva susținere, din moment ce audierile au fost amânate de mai multe ori, iar sentința încă n-a venit. Oricum ar fi, fosta ocupantă a locului 1 mondial nu mai poate aștepta și asta e de înțeles. Dacă până acum jucătorii s-au implicat destul de puțin, lucrurile par a se schimba. John Millman și-a exprimat surprinderea pe 2 septembrie, iar Alize Cornet a profitat de ocazie pentru a reacționa și ea“, a scris Tennis Actu, citat de Spotmedia.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre