Simona Sensual, pe urmele bunicii. De la interlopi și dezmăț, acum e un exemplu de urmat

Simona Sensual, pe urmele bunicii. De la interlopi și dezmăț, acum e un exemplu de urmat
Simona Sensual s-a schimbat radical în ultimul timp, iar transformarea vedetei i-a luat pe mulți prin surprindere.

A devenit cunoscută prin relațiile pe care le-a avut cu diverse personaje din lumea interlopă, dar puțini au știut că Simona Sensual are suflet de artist.

Simona Sensual, pe urmele bunicii. E incredibil cu ce se ocupă în ultima perioadă

De când a ieșit din lumina reflectoarelor, Simona Sensual nu mai are nimic din femeia de altădată. Ea și-a schimbat total stilul de viață și s-a apropiat foarte mult de Dumnezeu. Bruneta a devenit pictoriță de icoane, iar una dintre operele sale se află, potrivit informațiilor oferite de Cancan, în altarul bisericii Sfânta Mina Vergului din București.

Bunica i-a făcut un portret nepoatei

Talentul Simonei e moștenit de la bunica sa, o femeie cu totul extraordinară, pictoriță. Aceasta i-a făcut și un portret nepoatei sale, pe care ulterior l-a donat pentru o licitație caritabilă, sărind astfel în ajutorul unor copii grav bolnavi. Acum, Simona a început să-i calce pe urme și s-a apucat să facă icoane, pe care după ce le finalizează le împarte la diverse lăcașuri de cult.

„Este una din bisericile unde eu merg de 20 de ani”

”Icoana pictată de mine sper să fie făcătoare de minuni. Faptul că a fost sfințită… Acum se află la biserica Sfântul Mina Vergului, din București. Este una dintre bisericile la care merg de vreo 20 de ani. Am avut eu niște probleme cu un proces și m-a ajutat foarte mult. Aveam atunci niște probleme de nu mai credeam că ies din ele, nici cu bani, nici cu nimic. A fost, atunci, un declic, m-am aprofundat eu mai mult, așa… (…)

„Mi-am zis: Doamne, dacă știam c-o să fie sfințită, o aduceam pe cea mai frumoasă dintre toate pe care le-am pictat”

Eu am lăsat-o, frumos, împachetată preotului, iar a doua oară, când am revenit acolo, preotul a venit la mine și m-a întrebat, plăcut mirat, dacă eu am pictat-o. I-am spus că da. M-a lăudat, că e frumoasă, și mi-a spus că a venit un episcop care mă cunoștea, de altfel, și când a văzut-o în altar că e pusă lângă un geam, a întrebat cine a pictat-o.

I-a spus că eu și a sfințit-o. (…) Mi-am zis: Doamne, dacă știam c-o să fie sfințită, o aduceam pe cea mai frumoasă dintre toate pe care le-am pictat, și am pictat vreo 10. Dar, crede-mă, în ziua aia a fost cea mai mare fericire a mea. Era o bucurie, o împlinire…

Am pictat icoana într-o zi sau două. A fost ușor. Pentru că eu am, așa, o conexiune foarte amplă cu Iisus și îmi iese din prima, la ochi, la tot”, a afirmat vedeta. În ultimul an, Simona s-a pus serios pe treabă și din mâna ei au ieșit până acum zece icoane.

Sursă foto: cancan