Site-ul Rețete și Vedete a crescut, în 3 luni, la 1,3 milioane de afișări, citite de 532.593 persoane în luna septembrie

Site-ul Rețete și Vedete a crescut, în 3 luni, la 1,3 milioane de afișări, citite de 532.593 persoane în luna septembrie
Ultimul raport SATI, instituție care măsoară traficul celor mai importante site-uri media, arată că produsele online ale Editurii Evenimentul și Capital au înregistrat creșteri semnificative în luna septembrie.

Siteul evz.ro a înregistrat o creștere semnificativă în luna septembrie, ajungând la un total de 38,5 milioane afișări (o creștere cu 12.48% față de luna august) și 4,5 de milioane de unici. Astfel, evz.ro devansează hotnews.ro , mediafax.ro, antena3.ro și gandul.ro. De asemenea, capital.ro este în continuare lider și înregistrează o scădere în luna septembrie, ajungând la 50,2 milioane de afișări și 6 milioane de unici;

Siteul retetesivedete.ro a crescut la 1,3 milioane de afișări și 532.593 de cititori unici.

Evenimentulistoric.ro a scăzut la aproape 660.000 de afișări și 254.158 de unici.

Siteul retetesivedete.ro a crescut la 1,3 milioane de afisari și 532.593 de unici.

Evz.ro înregistrează o creștere sensibilă față de luna anterioară, dar suficientă cât să depășească platforma fanatik.ro.

Site-urile de sport, la mare căutare

Site-urile concurente capital.ro au avut un trend preponderent descendent în luna septembrie, excepțiile numindu-se profit.ro și manager.ro.

Cel mai accesat site din România, conform datelor de la SATI pentru luna septembrie, este tot digisport.ro, care a înregistrat peste 86 de milioane de afișări, o scădere de 3 milioane a numărului de afișări.

Dar digisport.ro este abia pe locul 11 în clasamentul unicilor, cu 3,8 milioane de unici la cele 83 de milioane de afișări. Acest site a fost urmat în clasament de un alt site pe sport, gsp.ro, cu 82 de milioane de afișări, care a înregistrat o stagnare a numărului de afișări față de luna august. Digi24.ro rămâne pe locul al treilea în clasament, dar suferă o scădere de 3 milioane de afișări față de luna trecută.

Prosport înregistrează o scădere mai semnificativă de afișări, de la 62 de milioane de afișări la 56 de milioane.

Capital.ro, deși a urmat și el trendul descrescător, a devansat site-ul de știri al trustului din Pache Protopopescu, contorizând 50 de milioane de afișări.

Dragi cititori ai site-ului Rețete și Vedete, vă mulțumim că ne vizitați și ne citiți zilnic! Promitem articole cât mai interesante.

 

Recomandarile noastre