Smiley a reacționat așa când a fost întrebat de ce nu se tunde

Smiley a reacționat așa când a fost întrebat de ce nu se tunde
Smiley a pornit în lumea showbizului tuns scurt, încă după destrămarea trupei Simplu, artistul a luat decizia de a-și lăsa părul să crească.

Smiley a fost cumva contra curentului atunci când vine vorba despre podoaba lui capilară.

El a renunțat la stereotipul de băiat tuns scurt, militărește, și și-a lăsat plete, a început să-și facă împletituri și chiar să se și vopsească în culori neon sau să se radă pe părțile laterale ale capului.

Smiley în 2014
Smiley în 2021

Fiind îndrăgit de foarte mulți copii și adolescenți, artistul a reușit rapid să lanseze un trend. Spre disperarea mămicilor, tot mai mulți puști cereau să fie lăsați să aibă freză ca Smiley, în urmă cu mai bine de 7 ani, când încă era o noutate acest look.

Smiley a îmbrățișat cu bucurie toată această atenție chiar și la micile detalii, din partea publicului, și a declarat: „Mă simt flatat că oamenii îmi zâmbesc, îmi ascultă muzica și relaționează cu ceea ce cânt eu. Îmi doresc să rămân liber în continuare să creez ceea ce vreau și să păstrez, în același timp, relația frumoasă cu oamenii. Nu sunt o imagine și nu îmi doresc să fiu o imagine. Sunt un artist, îmi place să creez și, mai departe, vedem dacă oamenilor le place sau nu.”

Andrei Maria, pe numele său din buletin, a dezvăluit și când va băga foarfeca în părul vâlvoi pe care îl poartă de atâta vreme.

„Nu mă tund. Din aceleași motive pentru care fac ceea ce fac în fiecare zi: eu fac ce vreau și ce simt. Poate la un moment dat o să mă tund. Nu știu când se va întâmpla”, a spus artistul.

Smiley și Gina Pistol trăiesc cea mai frumoasă perioadă a vieții lor de până acum

Cuplul a adus pe lume o fiică, pe Josephine, care le umple inimile de bucurie și de ambiție. Atât Smiley cât și frumoasa Gina au trăit intens primul an de viață al micuței lor, an care a venit cu multe provocări profesionale. Smiley a muncit mai mult, iar Gina a sacrificat unele contracte pentru a putea sta alături de copilul lor. Blonda însă s-a reinventat pe partea de online, devenind în scurt timp un influencer de succes pe Instagram.

Astfel, mai câștigă „o pâine” și acest domeniu, în care programul este mai flexibil și mai permisiv pentru o mămică.

Galerie foto cu evoluția „frezelor” lui Smiley: