Smiley pregătește un mare concert pentru sfârșitul lunii mai

Smiley pregătește un mare concert pentru sfârșitul lunii mai
Casa de producție a îndrăgitului artist a transmis un comunicat în care anunță megaconcertul pe care îl pregătesc pentru 31 mai, în București.

După mai bine de 2 ani, artistul Smiley își va alina cel mai mare dor. Să fie în fața publicului său. Artistul va susține un megaconcert, la Sala Polivalentă din București, pe 31 mai, de la ora 20.00.

Smiley pregătește un mare concert pentru sfârșitul lunii mai

Cele mai iubite piese din istoria sa, cele mai tari momente de dragoste, dans sau descătușare de emoții, de energie, toate sunt promisiunile lui Smiley alaturi de #ceamaitaretrupadinsudestuleuropei pentru întâlnirea live din 31 mai.

Concertul lui Smiley de la Sala Polivalentă a bifat deja un record ca eveniment al unui artist român, pentru că ideea lui s-a născut spontan pe pagina lui de facebook și s-a transformat rapid în realitate. Parcursul de la dorință, la idee, apoi la organizare și punere în vânzare a biletelor a fost unul record, pentru că a durat nu mai mult de 10 ore și a fost poate cel mai inedit și rapid din industria evenimentelor din România.

Fanii au fost cei care l-au sprijinit în ideea concertului

Totul a pornit de la o postare nostalgică pe care Smiley a făcut-o pe pagina sa de facebook în momentul în care a urcat o poză de la concertul său din 2019 de la Sala Polivalentă, scrie în comunicatul de presă. Toți și-au exprimat dorința de a retrăi un asemenea moment după mai bine de 2 ani de pauză.

A fost doar scânteia care a aprins dorința celor din industria de evenimente de a se reîntoarce la normalitate și a iubitorilor de muzică de a se bucura din nou de muzica live. Au aderat la idee live și cei de la platforma iabilet pentru a pune în vânzare evenimentul, cei de la HaHaHa Production care deja au început să lucreze la grafica afișului de anunț al concertului.

Mesajul lui Smiley

„Pentru orice artist o întâlnire live cu publicul este ca o întâlnire față în față cu cea mai mare iubire a vieții lui. Concertul din 31 mai, de la Sala Polivalentă, este pentru mine picătura de apă vie după un drum luuung, de doi ani, prin arșiță.

Poate credeți că exagerez, dar nu cred ca există artist care să se simtă întreg doar făcând muzică și comunicând pe rețelele sociale. Pur și simplu e ca o declarație de dragoste pe care nu o poți face live, ca să primești și răspunsul.

Îți lipsește elementul esențial, schimbul de emoții, de reacții, ești mereu în căutarea sufletului de la capătul celălalt al dialogului. Iată că această așteptare se termină și este înlocuită la fel de intens, recunosc, de pregătirea pentru marea reîntâlnire care și ea este generatoare de emoții uriașe.

Vă invit la poate cea mai așteptată și dorită întâlnire artistică a ultimilor doi ani din cariera mea!”, a transmis Smiley despre primul său concert mare după 2 ani de pandemie.

Biletele la megaconcertul Smiley din 31 mai, de la Sala Polivalentă, se pot cumpăra de aici.

 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre