Smiley și Șatra B.E.N.Z. revoluționează industria muzicală. Din grabă, au făcut artă

Smiley și Șatra B.E.N.Z. revoluționează industria muzicală. Din grabă, au făcut artă
Succesul pe care l-au avut cu piesa reintitulată „Bani mulți” („Fii tot ce poți”) i-a făcut pe Smiley și Șatra B.EN.Z. să-i facă și un videoclip cât mai repede, pentru a nu-și dezamăgi fanii foarte încântați de această colaborare. Așa s-a născut cel mai rapid, natural și neprelucrat clip din carierele lor, folosindu-se doar de telefon și de creativitate.

Noua melodie a făut furori pe platformele de streaming la doar o săptămână de la prima ei audiție în spațiul public. Astfel, „Fii tot ce poți” a ajuns printre cele mai ascultate de pe canalul de Spotify a lui Smiley.

„Să vezi, ca să crezi! Am primit foarte multe comentarii și reacții după lansarea piesei cu Șatra B.E.N.Z., cele mai multe ne cereau să mergem mai departe cu ea, să nu ne oprim la audio, că oamenii vor să ne vadă, de parcă n-ar crede că noi am făcut o piesă împreună până nu ne și văd cu ochii lor. Mi s-a părut tare și am vorbit cu băieții să facem repede un clip simplu și nebun, așa cum e și piesa noastră. Așa că am decis să facem, așa cum fac toți copiii din ziua de azi, un clip simplu, filmat doar cu telefonul, ca să fie dinamic, firesc și să ne arate așa cum suntem.”, a povestit Smiley despre cum i-a venit ideea clipului filmat integral cu telefonul. Regia îi aparține lui Ramon Laurențiu Militaru.

Colaborare șoc

Pentru trupa Șatra B.E.N.Z., colaborarea cu Smiley a reprezentat oportunitatea de a compune și interpreta muzică alături de un artist pe care îl admiră și respect, dar și o bună ocazie de a experimenta o zonă muzicală diferită.

Cei patru artiști din trupa Șatra B.E.N.Z., Super Ed, Keed, Lu-K Beats și Nosfe, consideră că această colaborare din care a ieșit „Fii tot ce poți” este „cea mai șocantă din industria muzicală românească în 2022”. Șatra B.E.N.Z. spune că va merge mai departe în relația cu Smiley și va căuta intersecțiile creative din stilurile lor muzicale.
„Fii tot ce poți” este parte din coloana sonoră a filmului „Legații”, regizat de Iura Luncașu, în care Smiley și Șatra B.E.N.Z. apar și în distribuție, și care va avea premiera pe data de 20 aprilie, pe Netflix.