Smiley, un tată curajos. Iată cum a ales să o scoată afară, la aer, pe micuța Josephine!

Smiley, un tată curajos. Iată cum a ales să o scoată afară, la aer, pe micuța Josephine!
De când au devenit părinți, Smiley și Gina Pistol nu-și mai încap în piele de fericire, iar cântărețul ar face orice ca să stea cât mai mult timp alături de fetița lui.

Recent, Smiley și-a bucurat fanii cu o altă fotografie cu micuța. Josephine are aproape nouă luni și se dezvoltă foarte frumos după cum se observă din pozele pe care le postează părinții săi pe paginile lor.

Smiley și Gina Pistol țin cont de sfaturile medicului pediatru. Cum și-au scos fetița la aer

Spre bucuria internauților, Smiley a mai postat o fotografie pe contul de socializare. El apare cu cea micuță pe care o ține afectuos în brațe. Josephine are un costumaș cu blăniță, dar capul descoperit. Dovadă că părinții nu contestă sfatul medicului pediatru care spune că nu e cazul ca fetița să fie scoasă afară neapărat cu căciulă dacă sunt 14-15 grade. Căciulă și înfofoleală doar dacă temperaturile sunt mai scăzute, bate vântul, plouă sau ninge.

 

Așa că, dacă n-au plecat la Polul Nord, Smiley a luat-o pe Josephine în brațe și a scos-o la o plimbare într-o zi însorită. Tată și fiică, plus mama care i-a pozat, au profitând de vremea frumoasă ca să iasă la aer curat.

Chiar dacă Gina și Smiley nu vor să arate chipul fetiței, nu ratează nici o etapă importantă din dezvoltarea ei pe care o imortalizează cu aparatul foto. Din când în când mai posteză pe Instagram fotografii emoționante cu micuța lor.

Cu cine seamănă fetița?

Chiar și așa, internauții sunt extrem de curioși să știe cu cine seamănă fetița. Cu puțin timp în urmă, Gina a încercat să-i facă lui Josephine o mică descriere. „Cu cine seamănă asta mică?. Băi, nu ne dăm seama. Unii zic că seamănă cu Andrei, eu zic că seamănă cu mine. Bine, îmi doresc foarte mult să fi luat tot ce e mai bun și mai frumos de la amândoi.

Ce pot să vă spun sigur este că e foarte expresivă. Și cred că o să devină o fetiță foarte simpatică și haioasă. Este foarte expresivă. Are ochii gri. Sunt încă gri. Mai deschis. S-au mai deschis acum”, a povestit vedeta Gina Pistol. După multe luni de stat acasă, Gina s-a reîntors la ce iubește cel mai mult, televiziunea, iar fanii au fost în extaz să o vadă din nou pe sticlă.

Sursă foto: instagram