Smiley, urmărit de ghinion. Artistul e cu nervii în pioneze după ultima întâmplare

Smiley, urmărit de ghinion. Artistul e cu nervii în pioneze după ultima întâmplare
Smiley e unul dintre artiștii care ține legătura mereu cu fanii săi, pe care-i informează despre momentele plăcute sau mai puțin plăcute din viața sa.

Smiley trece iar prin momente grele și a ținut să le spună totul și fanilor săi. Iată ce i s-a întâmplat recent.

Smiley, urmărit de ghinion. Artistul e cu nervii în pioneze după ultima întâmplare

Iubitul Ginei Pistol a trecut în ultima perioadă prin situații neplăcute. Nu demult, el a recunoscut că a rămas fără voce și a trebuit să facă tratament dar și să amâne concerte.

„Din cauza unor probleme medicale sunt nevoit să stau în pauză vocală câteva zile. A trebui să anulez toate concertele din următoarele zile. Îmi pare rău că nu ne vom vedea săptămâna aceasta, dar promit că mă voi revanșa! Să ne revedem cu bine, sănătoși!”, a mărturisit artistul pe Instagram.

„Mi s-a furat telefonul ieri”

Recent, Smiley a avut parte de un alt ghinion, devenind ținta hoților, care l-au lăsat fără telefonul mobil. „Mi s-a furat telefonul ieri”, a anunțat el pe contul de socializare.

Și nu e vorba că nu ar putea ca în cel mai scurt timp să-și cumpere altul, dar e mâhnit pentru că a pierdut cele mai frumoase amintiri cu micuța Josephine.

Fetița, cea mai mare realizare a vieții

Chiar dacă nu-i lipsește nimic din punct de vedere profesional, Smiley spune că cea mai mare realizare a vieții rămâne fetița, pe care o adoră și ar face orice e posibil ca aceasta să aibă o viață ca-n Rai. „Sunt fericit, râd mult și sunt recunoscător. Nu sunt neapărat senzații noi, mereu le-am avut, mă bucur că le retrăiesc zi de zi și că ele au atins alte cote.

Îmi place să mă joc, mă trezesc zâmbind și adorm tot așa. Am aflat că pot să fiu o „pernă foarte bună și zi de zi, mai precis, seară de seară, mi se reconfirmă faptul că muzica are parcă somnifere în ea, dar și energizante, după caz (râde)”, a spus artistul cu ceva timp în urmă.