Șoc în lumea muzicală. O mare vedetă  rock s-a căsătorit la aproape 80 de ani. Despre soție nu se știe mai nimic

Șoc în lumea muzicală. O mare vedetă  rock s-a căsătorit la aproape 80 de ani. Despre soție nu se știe mai nimic
Vestea a căzut ca un trăznet, joi. Nimeni nu se aștepta ca artistul, care a ajuns la o vârstă venerabilă, să facă pasul. Anunțul l-a făcut chiar el.

O mare vedetă  rock s-a căsătorit la aproape 80 de ani, iar despre tânăra soție, căci ea este mult mai tânără, după cum veți vedea, nu se știe mai nimic. Celebrul basist și compozitor al trupei rock Pink Floyd, Roger Waters, s-a căsătorit pentru a cincea oară, la 78 de ani. Chiar el a anunțat fericitul eveniment, pe rețelele de socializare. A postat mai multe imagini cu el și jumătatea lui în rochie de mireasă.

Și și-a numit aleasa „o  păstrătoare„. „în sfârșit, o păstrătoare”, a scris Roger Waters alături de imginile postate joi.

O mare vedetă  rock s-a căsătorit la aproape 80 de ani

Roger Waters s-a căsătorit pentru a cincea oară, cu Georgia Brown Chavis-Waters. Anunțul căsătoriei vine după ce, în august, artistul a anunțat că s-a logodit din nou. Vestea s-a aflat prin intermediul unui prieten, împreună cu care vedeta rock a ieșit la masă. Atunci, el și-a prezentat partenera ca fiind „logodnica” sa.

Dar relația este ceva mai veche. Cei doi au apărut împreună, pe covorul roșu, încă din 2019, la Festivalul de Film de la Veneția din 2019.

Divorțurile lui Roger Waters

În 2015 că Waters s-a despărțit de a patra soție, Laurie Durning. Cuplul a fost căsătorit în 2012, după ce au trăit împreună timp de 10 ani. Divorțul de milioane de dolari a fost cu adevărat dur. În timpul procesului, Durning i-a spus lui Waters că dorește la partaj și un  ceas Rolex de 35.000 de dolari care la reparat în acel moment. Un judecător i-a făcut să semneze un acord conform căruia ceasul Daytona urma să fie al ei.

Perechea a avut ceea ce a fost descris ca un contract prenupțial „generos”. Când a fost întrebată dacă era mulțumită de ce a obținut în urma separării, Dunning a spus: „Da, nu m-am luptat cu asta”.

Waters, care are opinii controversate asupra Israelului, a avut apoi o scurtă relație cu autorul și activistul palestinian Rula Jebreal. Aceasta era cu 30 de ani mai tânără. Dar a fost o poveste de scurtă durată. În 2016, Page Six menționa, citând o sursă: „S-a terminat la fel de repede cât a început – deși au fost de acord asupra multor probleme, nu au putut găsi un punct comun asupra altora. În plus, familiile lor nu s-au înțeles”. De asemenea, autoarea mai fusese căsătorită cu un prieten de-al său.

Waters a fost căsătorit de patru ori înainte de Georgia Brown Chavis-Waters. În trecutul lui se regăsesc ceramista Judith Trim (1969 – 1975), aristocrata britanică Lady Carolyne Christie (1976 – 1992) și actrița Pricilla Phillips (1993 – 2001).

Sursa foto: Facebook / Roger Waters

Recomandarile noastre