Șocant! Actorul Costin Mărculescu a fost găsit mort. Ce a făcut câinele lui

Șocant! Actorul Costin Mărculescu a fost găsit mort. Ce a făcut câinele lui
În această seară de 10 iunie, prietenii actorului Costin Mărculescu au aflat de ce acesta nu răspunde de câteva zile la telefon și nimeni nu știa nimic despre el. O echipă a spart ușa, reporterul Horațiu Tudor fiind cel care a sunat la 112.

Nimeni dintre apropiații săi nu se aștepta ca pe 29 iunie să nu petreacă alături de Costin Mărculescu de ziua lui. Împlinea 51 de ani. Cei mai apropiați prieteni ai actorului au fost jurnaliștii Dan Capatos, Mara Bănică, dar și actorul Mihai Mitoșeru, Pepe și Oana Roman. Cu toții sunt șocați că prietenul lor a murit.

Mara Bănică a declarat că a vorbit cu el luni.

Descoperirea macabră a fost făcută de reporterul Horațiu Tudor, care se pare că era pe teren pentru o filmare la Viorica și Ioniță din Clejani. Vila acestora se găsește în apropierea locuinței lui Costin Mărculescu. Se pare că alarma a dat-o câinele lui care, ca și în cazul Cristinei Țopescu, urla în casă.

O echipă de intervenție a fost chemată care a tăiat ușa apartamentului în care locuia și l-au găsit pe Costin Mărculescu mort în cadă.  Horațiu Tudor, reporterul de la emisiunea Extra Night Show, a lui Dan Capatos, a sunat la 112 și a cerut ajutor.

Trupul actorului a fost transportat la IML, unde mâine se va face necropsia. Nu prezenta urme suspecte, iar prima supoziție este că bărbatul a făcut infarct în timp ce făcea baie.

Mărturisirile unor prieteni relevă că Mărculescu traversa o perioadă foarte grea din cauza lipsei unor contracte care să-i asigure un venit. În urmă cu câteva luni a fost consultat de un echipaj SMURD, care i-a recomandat să consulte un psihiatru pentru că era într-o depresie profundă.

Prietenii exclud varianta sinuciderii și cred că i-a cedat inima pe fondul acestor frământări legate de lipsurile materiale.

La emisiunea lui Dan Capatos, imediat după descoperirea cadavrului lui Costin Mărculescu, s-a spus că acesta i-ar fi rugat cândva pe Mara Bănică și pe Pepe să se ocupe de înmormântarea sa.

În amintirea colectivă, Costin Mărculescu va rămâne prin rolul făcut în seria de filme Liceenii, prin școala de manechine pe care o înființase, cu ani în urmă, cu Carmen Pleșa și scandalul care a urmat pentru că partenera și-a însușit în totalitate afacerea, dar și prin cartea pe care a scris-o în urmă cu câteva luni, despre viața mondenă a Bucureștiului.