Solidaritate pentru Simona Halep. În timp ce Ion Țiriac și Ilie Năstase au abandonat-o, tensimena primește un mesaj neașteptat

Solidaritate pentru Simona Halep. În timp ce Ion Țiriac și Ilie Năstase au abandonat-o, tensimena primește un mesaj neașteptat
E suspendată temporar din tenis, dar Simona Halep nu și-a pierdut toți prietenii. Iată ce veste bună a primit.

Simona Halep a primit un mesaj care i-a umplut sufletul de bucurie. Unii o susțin necondiționat.

Simona Halep are parte și de lucruri bune. Acum se vede cine îi e prieten cu adevărat

Anul acesta a fost unul extrem de greu pentru Simona Halep. Sportiva a divorțat, a fost suspendată temporar din tenis, dar unul dintre sponsorii principali ai vedetei nu au dat-o la o parte. Dedeman i-a trimis un mesaj Simonei, chiar de 1 decembrie, iar acest lucru a făcut-o foarte fericită.

“Să fii lângă cineva când are succes e simplu! Să fii acolo când dă de greu e cu adevărat important. Suntem alături de Simona și la bine și la greu. La fel de dedicați!”, au transmis reprezentanții  Dedeman. De asemenea, și Banca Transilvania a anunțat că va fi alături de Simona Halep. Din păcat, după scandalul de dopaj în care sportiva a fost implicată, nu au luat nici o poziție Nike, Wilson sau Hublot.

Cât de implicat e celebrul nutriționist Glenn Kearney

Cel care s-a ocupat de dieta Simonei când era antrenată de Darren Cahill a fost celebrul nutriționist neozeelandez Glenn Kearney. Acesta s-a ocupat așa cum scrie la carte de sportivă, credându-i meniul care-i trebuia. Adică carbohidrați de cea mai bună calitate, meniu moderat în proteine și scăzut în grăsimi.

Nu e de mirare că Simona a câștigat în 2018 turneul de la Roland Garros, nutriționistul având un rol importat. ”90 la sută din succesul unui tenisman începe și se termină cu o farfurie cu mâncare”, este motto-ul lui Kearney. Specialisul se ocupă și de Andy Murray, care a mărturisit că nu ar fi obținut performanțe excelente fără Kearney. Potrivit Prosport, între anii 2003 – 2008, Kearney a fost nutriționistul naționalei de rugby a Noii Zeelande.

Tenismenul australian John Millman a fost alături de Simona Halep

Printre cei care i-au luat apărarea Simonei s-a numărat și fostul număr 33 ATP în 2018, tenismenul australian John Millman.  „În general nu îmi plac scutirile pentru uz terapeutic în sportul profesionist. Deschid prea multe breșe pentru a te putea dopa legal. E o situație foarte nefericită pentru cei care au cu adevărat nevoie, precum este cazul aici.

Cu toate acestea, este cunoscut de mult timp că, dacă vrei să te dopezi, faci rost de o scutire pentru uz terapeutic”, a scris John Millman pe twitter, conform Eurosport.ro.

Recomandarile noastre