Viral pe Internet. O englezoaică a găsit soluția unui ten perfect

Viral pe Internet. O englezoaică a găsit soluția unui ten perfect
O englezoaică a găsit soluția unui ten perfect. Internauții sunt încântați și i-au transmis numeroase mesaje de admirație. Viral pe Internet.

O englezoaică a găsit soluția unui ten perfect și dă cel mai tare sfat de frumusețe! O tânără mămică, din Londra, Marea Britanie, a devenit celebră pe Internet. Ea a arătat fanilor săi cum își îngrijește tenul. Nu veți ghici vreodată ce metodă are!

O englezoaică a găsit soluția unui ten perfect

O englezoaică a găsit soluția unui ten perfect și dă cel mai tare sfat de frumusețe! Tânăra mămică din Londra este bloggeriță de mare succes în acest moment.

Si-Si Shoffman, în vârstă de 30 de ani, a dezvăluit că își aplică propriul lapte de sân ca o cremă de față.

Tânăra spune că laptele de sân este plin de proprietăți „antiinflamatorii magice” și ajută la anti-îmbătrânire.

Postând pe Instagram, a spus că aplică laptele matern și apoi își hidratează fața. Într-adevăr,  Si-Si Shoffman are un ten strălucitor.

Ea l-a născut pe fiul ei Clayton Jagger Shoffman, poreclit CJ, vara trecută și tot de atunci folosește lapte matern pe față.

Si Si cu soțul ei Jason și fiul lor Clayton Jagger Shoffman

Ea susține că este „aur lichid” și are multe beneficii, inclusiv „proprietăți magice antiinflamatorii”, scrie dailymail.co.uk.

Soluția unui ten perfect. Ce spune englezoaica

Într-un videoclip, Si Si arată cum folosește o seringă pentru a aplica laptele pe față după curățare. Apoi adaugă o cremă hidratantă.

O englezoaică a găsit soluția unui ten perfect și dă cel mai tare sfat de frumusețe!

Si-Si a spus că folosește colostrul, care este laptele produs în primele câteva zile după naștere. Însă, s-a demonstrat că, în general, laptele matern are proprietăți pozitive.

Si Si a explicat că păstrează laptele de sân gata de utilizare într-o seringă sterilă de 1 ml, pe care o ține în congelator.

„Practic în ziua în care mergi să-l folosești – scoți din congelator.

Este nevoie de mai puțin de o oră pentru a dezgheța și apoi folosiți jumătate din seringă. Dați la frigider și utilizați jumătate din seringă în seara următoare „, a adăugat ea.


Cum scăpăm de pielea uscată iarna? 3 sfaturi practice ușor de urmat

Vergeturile: cum și de ce? Ce ne comunică pielea și cât de normal este să le avem?