Sora Danielei Crudu s-a umplut de bani. Ana nu are nici un fel de jenă

Sora Danielei Crudu s-a umplut de bani. Ana nu are nici un fel de jenă
În ultima perioadă, tot mai multe vedete au ales să câștige bani din only fans. Se pare că sumele care le intră în buzunar sunt considerabile.

Atât Daniela Crudu cât și sora ei, Ana, sunt pe cai mari. Fetele au ales o metodă foarte rapidă și ușoară de a face bani.

Sora Danielei Crudu s-a umplut de bani. Ana nu are nici un fel de jenă

Utilizatori și abonați la Only Fans, toată lumea pare mulțumită și se simte bine. Din categoria vedetelor care au a ales să câștige bani astfel fac parte și Daniela Crudu, dar și sora ei, Ana. Iar sumele pentru care fetele își arată trupurile perfecte sunt mari.

Ana se pare că n-a fost deranjată de faptul că este o femeie căsătorită și responsabilă, iar soțul acesteia nu e deloc deranjat de locul de muncă al soției, așa că toate lucrurile merg strună în povestea lor de iubire. „Soțul meu a spus că este ok. Bună și bine ați venit!

Asta e viața mea: căsătorită, conținut privat, discuții în privat, postări zilnice. Puteți să-mi dați mesaje private și țineți minte că răspund personal la toate mesajele, iar mesajele cu bani ajung cu prioritate în căsuța mea de chat, pentru a vă putea răspunde mai rapid”, se arată în descrierea profilului său Anei.

Daniela, mai scumpă decât Ana

Oricine vrea să o vadă pe Ana în toată splendoarea ei va trebui să achite un abonament lunar de 15 euro, iar doritorii de senzații tari vor scoate din buzunar o sumă mult mai mare. În ceea ce o privește pe Daniela, pentru ca cineva să o privească va plăti înainte de toate un abonament de 23 de euro pe lună.

Chiar dacă nu mai are pe sticlă, pentru că nu mai dorește, Daniela Crudu face bani pe bandă rulantă. Recent, sursele spun că a devenit și imaginea unui atelier de personalizări auto. Iar ședințele pe care le face potrivit contractului sunt explozive. Întâmplător sau nu, la acest atelier se spune că ar fi ajuns și manelistul Tzancă Uraganu ca să-și transforme mașina.

Sursă foto: instagram