Sora lui Petrică Mâțu Stoian face acuzații grave. „Toată familia impresarului Doru Gușman a trăit pe spatele lui”

Sora lui Petrică Mâțu Stoian face acuzații grave. „Toată familia impresarului Doru Gușman a trăit pe spatele lui”
Mai sunt doar câteva zile până când familia îi va face lui Petrică Mâțu Stoian parastasul de șase săptămâni. Scandalul e la un pas să înceapă.

Sora lui Petrică Mâțu Stoian a scos armele. Ce are să-i reproșeze impresarului artistului.

Sora lui Petrică Mâțu Stoian face acuzații grave. „Toată familia impresarului Doru Gușman a trăit pe spatele lui”

Recent, Maria Tărchilă, sora lui Petrică Mîțu Stoian, a făcut dezvăluiri șocante despre viața fratelui său. Femeia spune că a deschis succesiunea, dar are zvonuri că locuința lui Petrică de la Craiova nu ar fi a lui, dar așteaptă să vadă ce va spune notarul.

„Am aflat ceva zvonuri că nici casa de la țara nu ar fi a lui, nici cea de la Craiova”

„Am deschis succesiunea și a rămas să ne întâlnim la notar în ianuarie. A rămas să verifice actele, dar din spusele unora nu ar mai fi nimic. Nouă nu ne trebuie averea nimănui, nici a lui Petrică. Trebuie să vedem adevărul. Am aflat ceva zvonuri că nici casa de la țara nu ar fi a lui, nici cea de la Craiova.

Nu e nimic clar, dar ar fi pe firmă. Nu sunt sigură până nu văd ce spune doamna notar. Acum doamna notar verifică ce ar mai fi, dar fără să fie pe numele acestei familii. Nu sunt sigură, dar vă comunic când o să aflu toate aceste lucruri. S-au mirat și avocații și cine se ocupă de caz, au zis că e o speță foarte dificilă”, a mărturisit Maria Tărchilă.

I-a luat impresarul averea?

Maria Tărchilă merge mai departe cu acuzațiile și spună că niciodată nu s-a întâlnit cu fratele său acasă la el, ci în benzării sau la terase. Mai mult, spune că există martori care susțin că a fost obligat să pună averea pe numele lui Gușman. „Avem martori care spună că ar fi fost forțat să pună toată averea pe numele lui, nu știu, vorbim și noi în necunoștință de cauză.  Noi eram în relații normale cu Petrică, dar cu familia nu.

Nu ne-am vizitat de ani de zile, nu ne primea în casă, nu ne accepta, eram eliminați de acolo. Nu aveam noi ce căuta la el acasă. Dacă noi mergeam la Craiova ne întâlneam la benzinărie sau la o terasă. Nu ne-am certat, dar era eliminată multă lume, cum a fost și Niculina. (…) Toată familia aia (n.r.: familia lui Doru Gușman) a trăit pe spatele lui. A muncit el și au trăit toți pe spatele lui”, a mai spus sora lui Petrică.

Sursă foto: click