Sorana Darclee, ex-ASIA, poveste incredibilă din copilărie. Cum și-a salvat mama sa permisul de conducere

Sorana Darclee, ex-ASIA, poveste incredibilă din copilărie. Cum și-a salvat mama sa permisul de conducere
Sorana Darclee și mama sa, fac o echipă formidabilă. Fosta componentă a echipei ASIA și-a făcut fanii să zâmbească.

Sorana Darclee și mama sa se completează extraordinar de bine. Așa mamă, așa fiică.

Sorana Darclee, ex-ASIA, poveste incredibilă din copilărie. Cum și-a salvat mama sa permisul de conducere

A trecut prin multe probleme de-a lungul vieții, dar acum și-a revenit și e pusă pe șotii. Sorana Darlcee, fosta componentă a trupei ASIA a făcut un film pe contul său de socializare, în care le-a spus fanilor lucruri neștiute din copilăria sa. Cu mama la volan, Sorana și-a amintit un episod simpatic despre cum a scăpat mama sa de amendă cu mulți ani în urmă.

„Domnilor polițiști, să știți că mama face numai prostii în trafic, numai porcării”

Zâmbind, Sorana le-a transmis și un mesaj polițiștilor, afirmând că mama sa face doar prostii în trafic. „N-am să o iert în viața mea … să vă povestesc ce a făcut mama. Eram mică și aveam de învățat pentru germană o poezie, cum este Luceafărul la noi. Și iau 10 la germană. Plec cu mama și ea trece pe roșu.

Ne oprește poliția, iar mama începe să joace un rol în fața polițistului. Se spune pe plâns și-i spune polițistului: Mă scuzați, mi-a luat tâmpita asta 4 la germană. Așa și-a salvat mama permisul. De ce credeți că am avut eu nevoie de terapie”, a povestit Sorana, râzând cu gura până la urechi.

“Nu-mi plac surprizele și petrecerile”

Sorana a împlinit pe 11 februarie vârsta de 39 de ani. Dacă toată lumea se aștepta să o vadă petrecând, artista a mărturisit că exact asta nu suportă la aniversare: surprizele și petrecerile. Ea nu l-a avut alături nici pe iubitul său, Cosmin, care este cu o gașcă de prieteni, undeva, prin lume, dar asta nu a deranjat-o absolut deloc. “Oamenilor le e greu să înțeleagă, mie nu-mi place să mă petrec. Nu-mi place hărmălaia.

Și pentru că nu-mi organizam niciodată nimic de ziua de naștere, toată lumea se chinuia să-mi facă surprize. Nu știu de ce aveau impresia că eram acea săracă fată care nu-și face ziua. Și întotdeauna am mirosit surprizele. Nu a reușit nimeni să mă surprindă. Pentru prima data în viața mea s-a întâmplat acum, când surpriza mi-a făcut-o mama”, a mai spus Sorana.

Sursă foto: instagram

Recomandarile noastre