Sorin Oprescu a fost concediat

Sorin Oprescu a fost concediat
Sorin Oprescu şi alţi patru şefi de secţie de la Spitalul Universitar au fost demişi, informează Digi24. Ei au fost filmaţi încălcând regulile de protecţie în timpul unui raport de gardă, iar Ministerul Sănătăţii a declanşat un control.

Chirurgul Sorin Oprescu (68 de ani) şi alţi patru şefi de secţie de la Spitalul Universitar au fost demişi, informează Digi24.

Sorin Oprescu a fost concediat

Sorin Oprescu şi medicii demişi au fost filmaţi încălcând regulile de protecţie în timpul unui raport de gardă, iar Ministerul Sănătăţii a declanşat un control.

“Având în vedere Decizia Managerului SUUB nr. 1311/12.06.2020 potrivit căreia Domnului Prof. Univ. Dr. Oprescu Sorin Mircea îi încetează numirea în funcţia de Şef Secţie la Secţia Clinică Chirurgie Generală IV începând cu data de 15.06.2020, Decide: Începând cu data de 15.06.2020 Domnul Conf. Univ. Dr. Şerban Dragoş – medic primar specialitatea chirurgie generală la Secţia Clinică Chirurgie IV se numeşte în funcţia de medic şef interimar la Secţia Clinică Chirurgie IV până la ocuparea postului prin concurs sau până la revocarea unilaterală din funcţie prin decizia Managerului SUUB”, se arată în decizia de demitere, potrivit publicaţiei Cetăţeanul.ro.

Sorin Oprescu (68 de ani), fost senator şi fost primar general al Capitalei, a fost reţinut în septembrie 2015, după ce DNA l-a acuzat că ar fi luat mită. Ca urmare, a fost suspendat pe 15 septembrie 2015 din funcţia de primar general al Capitalei şi s-a reîntors la profesia de bază, cea de medic chirurg.