Soțul a devenit femeie. Consoarta lui a bănuit ”ceva” de la începutul căsniciei

Soțul a devenit femeie. Consoarta lui a bănuit ”ceva” de la începutul căsniciei
Două fetițe au acum două mame. Tatăl a devenit femeie. Și el și consoarta se declară fericiți. Copilele au avut nevoie de două săptămâni să înțeleagă ce se întâmplă.

Cuplul Tea și Gabrielle Van Dyk, din Ontario, Canada, și-au schimbat viața. Și pe a lor, dar și pe a celor două fetițe pe care le au împreună. Micuțele erau învățate cu un tată dragăstos cu ele, dar avea barbă și era tuns scurt. Acum are breton, niște sâni micuți și se îmbracă cu rochii.

Soțul a devenit femeie

Soțul a fost cât se poate de iubitor cu familia sa. Și cu soția și cu cele două fetițe. Are zeci de poze și filmulețe cu ei când se distrează împreună. Soția a mărturisit că au existat ”ceva” semne încă de la început din partea soţului ei, mai ales când îşi alegea îmbrăcămintea.

Tea Van Dyk se numește acum Tea Lynn. Este în vârstă de 36 de ani, din Ontario, Canada. A stat de vorbă pentru prima dată cu soția sa, Gabrielle Van Dyk, de 35 de ani, în decembrie 2019. La scurt timp, ei au stat de vorbă şi cu cele două fiice ale lor. Iar cea mai mică, Adelaide, în vârstă de 6 ani, a fost deschisă ideii să aibă o altă mamă. Însă pentru Arya, în vârstă de 7 ani, a durat în jur de două săptămâni să accepte schimbarea, intrând în panică.

„Știu că este un subiect sensibil, dar nu am vorbit prea mult despre asta de când le-am spus pentru prima dată că viața merge mai departe”, a spus Tea-Lynn. „Acum sunt mami și Gabrielle este mama”.

Cuplul Tea și Gabrielle Van Dyk, din Ontario, Canada, și-au schimbat viața

Tea Van Dyk se numește acum Tea Lynn. Este în vârstă de 36 de ani, din Ontario, Canada

Consoarta lui a bănuit ”ceva” de la începutul căsniciei

Gabrielle a fost foarte calmă când Tea-Lynn i-a spus pentru prima dată că vrea să facă tranziţia către alt sex. Chiar i-a sugerat să vadă un terapeut care să îl ajute în respectiva perioadă.

„Când i-am spus pentru prima dată, am presupus că va pleca. Am presupus că vom divorța pentru că este mult pentru unii oameni”, a explicat Tea-Lynn. „Nu mi-aș putea imagina viața fără ea. Simt că în sfârșit nu există nicio barieră între noi.

Sunt atât de binecuvântat și de norocos că am oameni în viața mea care recunosc această tranziție.”

„Îi plac încă aceleași lucruri, are același tip de umor, așa că în mintea mea este încă aceeași persoană și nu contează că se îmbracă feminin sau că își schimbă numele”. A spus Gabrielle.

Tea-Lynn și-a început tranziția hormonală în aprilie 2020, în urma consultărilor cu medicul ei și a vorbit cu un terapeut despre sentimentele și experiențele sale.

”Mă simt mult mai fericită. Schimbările fizice au fost minunate, dar există și un fel de claritate psihică. Înainte de a face tranziția, a existat o ceață în mintea mea, tristețe și depresie. Am râs până la lacrimi mai mult în ultimele 16 luni decât am făcut-o în cei 35 de ani în care am fost înainte. Este uimitor să simți cu adevărat”, a mai spus el, potrivit Daily Mail.