Pe 5 octombrie, Rona Hartner a împlinit un an de căsnicie cu francezul sicilian Herve Camilleri. Atunci, actrița tocmai trecuse prin cea mai grea perioadă din viața ei și era singură, la 10 ani după divorț.

Cine este bărbatul cu care s-a măritat Rona Hartner

Rona Hartner (47 de ani) și-a refăcut viața după 10 ani de la divorț. Actrița s-a măritat cu francezul sicilian Herve Camilleri (45 de ani), alias DJ HMJ.

„Ne-a unit muzica, ne-au unit şi alte lucruri, dar înainte de toate, este foarte caritabil şi ajută oamenii nevoiaşi, aşa cum fac şi eu. În ziua în care am recuperat o femeie de origine africană de pe stradă şi ne-am ocupat de ea şi i-am dat casă şi tot ce trebuia, mi-am zis că băiatului acesta îi spun DA. Se ruga de mine de vreo 3-4 luni de zile să-i spun -DA- şi l-am refuzat spunându-i că nu ştiu cum e”, a dezvăluit Rona Hartner la Pro TV.

În urmă cu 11 ani, Rona Hartner divorța de actorul Rocco Sedano. Ei au împreună o fetiță, Sumalya (11 ani). Fiica lor suferea de astm, iar artista a decis să o mute undeva la țară, să stea departe de agitaţia orașului şi de aerul îmbâcsit. „Fetiţa mea nu mai are nicio problemă de sănătate. A crescut, a luat în greutate, e dinamică şi extrem de fericită. Sfătuiesc pe toată lumea cu copii să-i crească departe de oraşele mari, pentru că nimic nu se compară cu aerul curat”, a povestit Rona Hartner.

Soțul actriței Rona Hartner are un trecut spectaculos

Anul trecut, la vârsta de 46 de ani, Rona Hartner s-a hotărât să o ia de la capăt. Pe 25 februarie, cântăreața a fost operată de cancer la colon la Spitalul de Urgență Floreasca din București. După două luni, a fost operată din nou în Franța și a urmat chimioterapie preventivă, fără riscul de a-și pierde podoaba capilară ori de a slăbi. Așadar, diagnosticată cu cancer la începutul anului, s-a căsătorit, pe 5 octombrie, cu DJ-ul francez Hervé Camilleri.

Actriță de film, cantautoare, cântăreață, compozitoare și textieră română de origine germană, stabilită de multă vreme în Franța, l-a ales pe Hervé să îi fie soț. Cei doi împart aceeași pasiune, muzica, și, mai mult, compun împreună, iar, deseori, în Franța, se regăsesc pe aceleași scene. Pe lângă iubirea pentru artă pe care o au, Hervé are o firmă care acordă sprijin animalelor.

Artista Rona Hartner celebră de la 23 de ani

Actrita Rona Hartner provine dintr-o familie de intelectuali cu rădăcini germanice. La 19 ani a intrat la Academia de Teatru și Film din București, iar 4 ani mai târziu a devenit celebră pe plan internațional, odată cu rolul principal din filmul Gadjo dilo (Străinul nebun), regizat de Tony Gatlif. Pentru această prestaţie, Rona a primit Leopardul de aur (Premiul special pentru interpretare) la Festivalul Internaţional de Film de la Locarno.

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp

Parteneri