Soțul Andei Adam a făcut un compromis pe care puțini bărbați l-ar face

Soțul Andei Adam a făcut un compromis pe care puțini bărbați l-ar face
Zilele acestea Anda Adam se bronzează natural, în Los Angeles. Diva și soțul ei, se află peste Ocean, unde pun la cale mai multe proiecte.

În primul rând trebuie să știți că, după ce s-a căsătorit cu Anda și după ce, cel puțin pe rețelele sociale, și-a adăugat la nume și numele ei, omul de afaceri Yosif Eudor Mohaci a ajuns actor. Pe contul său de instagram, unde poartă apelativul Joseph Adam, acesta a dezvăluit, mai nou, că e și actor și bancher elvețian privat.

Acum el  joacă în „Miami Bici 2”, film regizat de Jesus del Cerro, în care mai apar Codin Maticiuc și BroMania. În Los Angeles, Anda Adam e și ea ocupată, deoarece vrea să îi lanseze canalul YouTube fiicei sale, Evelyne. Și, după cum a anunțat, o filmează pe aceasta jucându-se în cele mai tari spații de joacă din însoritul oraș american.

Lisdie

La căsătorie, Anda Adam și-a păstrat numele de fată: Anda Adam. Cel după care este și consacrată ca artistă.  „Numele de scenă e mai mult Anda și sunt la pachet acolo Anda Adam, oricum îl am și pe al treilea și dacă aș mai pune încă unul, deja nu mai au loc să îl scrie pe buletin și ne-am gândit că nu ar fi foarte bine. Nu ne mai complicăm”, a spus Anda Adam într-un interviu. Soțul ei a completat-o imediat. „Și mai ieftin ca să nu mai schimbe pașaportul, a păstrat același nume, evident. Restul e doar o poveste”, a punctat Yosif Eudor Mohaci.

Pe rețelele sociale, soțul Andei Adam a preluat numele ei, se numește Joseph Adam

Anda Adam, care a mai fost căsătorită cu Sorin Nicolescu și împreună cu care are o fetiță, Evelyne, își dorește să devină din nou mamă și să îi dăruiască soțului ei, Yosif, două fete gemene cu ochi albaștri. Acesta are, la rându-i, din fosta sa căsătorie, o fiică de vârstă apropiată cu fetița Andei.

Anda și Yosif  încă se gândesc la data nunții și locația ei. Ar putea fi marele eveniment anul acesta, dar nu neapărat. Anda măcar a decis că vrea o singură rochie la nuntă, pe care și-o va cumpăra cu câteva zile înainte, ca să nu aibă vreme să se răzgândească în privința ei și ca să nu își facă nici alte griji. Până la nuntă, cei doi soți se gândesc că ar fi binevenită o lună de miere, căci după căsătoria civilă nu au avut timp.

Sursa foto: Instagram

Recomandarile noastre