Simona Ionescu / Redactor Șef

Actorii principali din „Golden Boy”, declarație de iubire în viața reală. „Când o să avem o fetiță o va chema Seyran”

Actorii principali din „Golden Boy”, declarație de iubire în viața reală. „Când o să avem o fetiță o va chema Seyran”
Aventura Golden Boy-Dragoste rebelă continuă și pe micile ecrane și în mediul online. Fanii serialului îi pot urmări pe actorii lor preferați în fiecare luni și marți, pe Happy Channel, începând cu ora 20.00. Sezonul doi s-a terminat, dar urmează sezonul trei. Ce se va întâmpla cu actorii principali.

Actorii din celebrul serial Golden Boy- Dragoste rebelă, unul dintre cele mai iubite filme nu doar din Turcia, ci din întreaga lume, se pregătește de sezonul 3. Actorii principali, care-i interpretează pe Seyran și Ferit, sunt la fel de îndrăgostiți și în viața reală, iar Mert i-a făcut Afrei și o declarație de dragoste

Serialul are tot mai mulți fani, în ciuda criticilor care par că nu se mai opresc. Al doilea sezon arată indicatorii de pe rețelele sociale, este comparat cu primul, dar criticile sunt pe bandă rulantă. În ceea ce-i privește pe frumoșii actori principali, Afra Saraçoğlu și Mert Ramazan Demir, relația lor continuă și în afara platoului de filmare, scrie presa turcă. Chiar dacă și în viața reală au existat suișuri și coborâșuri, iubirea învinge tot.

„Dacă difuzați scena, o să părăsesc serialul”

Frumusețea și talentul lor au uluit lumea

Jurnalistul Onur Akay a povestit în Turcia despre două momente interesante. Potrivit acestuia, artista Afra Saraçoğlu ar fi pus piciorul în prag pentru ca o scenă a personajului Seyran să nu fie difuzată.  “Dacă o să difuzați scena, o să părăsesc serialul.”, ar fi spus vedeta.

De asemenea, jurnalistul a stat de vorbă cu un actor care a jucat în celebrul film și a surprins o discuție între Ferit și Seyran. “Când o să mă căsătoresc cu tine și o să avem o fetiță o s-o numim Seyran.”, i-ar fi spus Mert partenerei sale. Afra, deloc încântată de personajul Ferit, ar fi răspuns că acest lucru nu se va întâmpla niciodată. Mert Ramazan Demi este un actor foarte iubit în lume, care a reuși să strângă pe pagina de Instagram nu mai puțin de 4 milioane de fani.

„Vor fi lucruri interesante în sezonul 3”

Beril Pozam, actrița care o joacă pe Suna, a vorbit despre viitorul său în acest proiect. „Suntem puțin triști cu toții. O să stăm puțin departe de audiență și eu de colegii mei. O să continuăm sezonul după o scurtă pauză. Nu știu ce se va întâmpla în noul sezon, dar sunt entuziasmată ca toată lumea. Știu că vor fi lucruri foarte interesante în sezonul 3.”, a mărturisit vedeta.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre