Simona Ionescu / Redactor Șef

De ce și unde i-au cântat lăutarii lui Reghecampf „am iubit 49 și am rămas cu două, una veche și-una nouă”

De ce și unde i-au cântat lăutarii lui Reghecampf „am iubit 49 și am rămas cu două, una veche și-una nouă”
De când nu mai este soțul Anamariei Prodan, Laurențiu Reghecampf a început să iasă la rampă.

Nu obișnuia să apară în emisiuni televizate, dar acum Laurențiu Reghecampf a schimbat strategia.

Laurenţiu Reghecampf își face singur reclamă. Și-a arătat talentul la tv

De când și-a recunoscut relația oficială cu amanta Corina Caciuc, Laurențiu Reghecampf e mai prezent ca niciodată în paginile mass-mediei și pe tv. Nu cu fotbalul, că acolo cam scârțâie, Universitatea Craiova bifând înfrângere după înfrângere în ultimele luni. Recent însă, acesta a acceptat și invitația lui Mircea Dinescu de a participa și a găti în emisiunea „Poezie şi delicateţuri”, difuzată de Prima Tv.

L-am urmărit, duminică seara, pe antrenor, în toată splendoarea sa de bucătar. Reghe și-a suflecat mânecile și s-a pus pe treabă. Ajutat pe ici, pe colo, de Mircea Dinescu, antrenorul Craiovei a demonstrat că știe ce face, și toată lumea s-a lins pe degete după ce a gustat din saramura lui de pește, gătită pe disc, așa cum se gătește paelia în Spania. De altfel, l-a secondat bucătarul echipei U Craiova, despre care am aflat că s-a specializat într-o bucătărie spaniolă.

La momentul pregătirii peștelui și saramurei, Reghecampf l-a cam contrazis pe Dinescu, el insistând să facă un sos consistent și mult în care să fiarbă peștele. Poetul vroia un pește mai fript, mai crocant, fără așa de mult sos de roșii și alte legume. Reghe, nimic. Ba a venit la final cu un sifon căruia i-a golit conținutul peste pește, legume și mirodenii.

Se iritase la un moment dat maestrul Dinescu, dar până la urmă și-a arătat talentul gastronomic pe două capete de porc. Toate activitățile culinare ale celor doi au fost însoțite de cântecele tarafului de lăutari și de privirile curioase ale celor 14-15 prieteni pe care-i invitase Laurențiu Reghecampf la ospățul de la Cetate.

„Reghe, fii atent, nu se aruncă nimic”

„Mie mi-a plăcut de Reghe pentru că are patima gătitului, dar e bolnăvicios aproape. Eu am crezut că putem colabora, dar nimic. A venit cu sifonul. Facem saramura de peşte, în stil oltenesc, cu influenţe din Germania. Cea mai bună saramură este asta, după părerea mea. Reghe, fii atent, nu se aruncă nimic! Marginea asta e bună rău. O să punem, printre altele şi vin. Peştele trebuie să se lege bine de tot cu usturoiul”, a spus Mircea Dinescu.

Reghecampf nu suportă usturoiul

Cu această ocazie, Laurențiu Reghecampf a făcut și o mărturisire… culinară. El a spus că nu suportă usturoiul decât în mâncare.  „Eu nu mănânc usturoi crud niciodată, în mâncare îmi place. Nu am nici întâlnire. Deci o să iasă o mare nebunie”, a mărturisit antrenorul.

„Ar fi frumos să ne servești tu”

Reghe a primit la final felicitările lui Mircea Dinescu, care și-a dorit să fie servit chiar de antrenorul Craiovei.  „Asta e mai mult decât o saramură, e o tocăniţă de-a noastră strămoşească. Mie mi-a făcut plăcere, să vii cu 14-15 prieteni. Ar fi frumos să ne serveşti tu. Mie mi-a plăcut, că eşti înconjurat de mulţi prieteni”, a mărturisit realizatorul emisiunii și proprietarul conacului Cetate de lângă Craiova.

Laurențiu Rechecampf nu a vorbit nimic despre viața lui privată, iar printre doamnele de la masă nu s-a numărat și iubita lui Corina. În schimb, lăutarii olteni i-au cântat cu foc un cântec care s-a pliat mânușă pe scandalul divorțului său. Solistul tarafului a ales să-l încânte pe oaspetele de seamă cu versurile „am iubit 49 și am rămas cu două, una veche și-una nouă”.

 

Sursă foto: youtube

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre