Simona Ionescu / Redactor Șef

Florin Ristei n-a criticat degeaba „Insula iubirii”. ProTV atacă piața cu ceva mai tare

Florin Ristei n-a criticat degeaba „Insula iubirii”. ProTV atacă piața cu ceva mai tare
Începând cu această toamnă, cei care doresc să-și găsească persoana iubită vor avea posibilitatea să se înscrie la o nouă emisiune, care va debuta la ProTV.

Emisiunea a fost vizionată în peste 25 de țări, de la Grecia la Marea Britanie, Germania și SUA, iar acum o puteți urmări și pe ProTV. Cine vrea să-și găsească fericirea?

Noua emisiune care va avea premiera la ProTV se numește Love Island, iar concurenții vor fi cei care doresc să-și găsească sufletul pereche. Vor exista două grupuri, unul de femei și altul de bărbați, care vor fi duși într-o vilă de lux, unde vor avea posibilitatea să se cunoască mai bine. De asemenea, aceștia vor avea parte de mari provocări, în urma cărora își vor da seama dacă vor putea să închege o relație care să ducă eventual la o căsătorie.

Alina Ceușan, noua prezentatoare a emisiunii Love Island

Aplicație specială pentru fani

Fanii emisiunii vor putea să fie alături de concurenții preferați printr-o aplicație specială, care va oferi o experiență unică în România. Astfel, fanii vor putea să-și exprime opiniile, să participe la provocări și, bineînțeles, să voteze pentru cuplul favorit pe toată perioada show-ului.

Datorită aplicației, fanii vor putea să vadă și diferite momente din culise. Cea care va  prezenta noua emisiune este Alina Ceușan. Până în acest moment s-au înscris la casting mii de români dornici să-și găsească fericirea și să plece cu ea acasă. Cei care vor avea norocul să câștige, vor pleca acasă de mână cu iubirea dar și cu un premiu substanțial.

Florin Ristei a criticat dur emisiunea „Insula iubirii

În noul podcast pe care îl face alături de Speak, Florin Ristei a luat la rost „videochatistele” care au fost ispite sau concurente la emisiunea „Insula iubirii” de la Antena 1, deranjând producătorii emisiunii. Există trei ipoteze pentru care Ristei a reacționat astfel.

Florin Ristei a criticat grav emisiunea Insula iubirii

E posibil ca artistul să vrea să pună punctul contractului cu Antena. De asemenea, se poate ca Ristei să facă publicitate emisiunii Insula iubirii, care nu s-a bucurat de o mare audiență. Mai există încă o posibilitate și anume ca Radu Vâlcan să plece de la Antena, la fel cum a procedat și Cosmin Seleși.

„Opt din zece ispite au făcut sau fac videochat și două din cinci concurente la fel”

„Nu vreau să fiu interpretat altfel decât o zic, dar mi se pare că în emisiunea asta și în alte reality-show-uri sau experimente sociale, ne sunt prezentate anumite situații sau persoane, și nu este prezentată fals vreau să zic…deci, ne este prezentată degradarea statutului femeii în relație cu bărbatul.

Nu generalizez că poate nu este un eșantion reprezentativ, ăsta de la Insulă, pentru toate femeile din România, însă opt din zece ispite au făcut sau fac videochat și două din cinci concurente la fel”, susține Ristei.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre