Florin Salam riscă și trage ponoasele. Artistul recunoaște câte milioane a pierdut la cazinou

Florin Salam riscă și trage ponoasele. Artistul recunoaște câte milioane a pierdut la cazinou
Florin Salam este un artist care nu mai are nevoie de nicio prezentare. Manelistul e celebru, are o cohortă de fani care îi așteaptă cu sufletul la gură aparițiile. Și, peste toate, are o viață demnă de film.

Bărbat hotărât, Florin Salam recunoaște că îi place să riște și spune cât a pierdut la cazinou. Și cât a trebuit să muncească după aceea, ca să recupereze paguba. El a acceptat provocarea jurnalistei Denise Rifai de a participa la emisiunea ei „40 de întrebări” de la Kanal D. Interviul va fi difuzat duminică, 24 septembrie, de la ora 22:00.

Florin Salam a acceptat provocarea lui Denise Rifai și răspunde sincer la cele 40 de întrebări incomode

Luna trecută, când și-a anulat toate cântările și a ajuns (din nou, pe patul de spital, Florin Salam a speriat pe toată lumea. Între timp s-a înzdrăvenit, e în formă maximă, după cum se vede în teaserul emisiunii în care îi va răspunde tuturor întrebărilor incomode jurnalistei Denise Rifai.

Florin Salam riscă la cazinou și pierde enorm

A pornit de jos și a făcut carieră. Acesta e adevărul despre Florin Salam. Iar când a dat de bani, s-a dat în stambă. Droguri, jocuri de noroc, au fost numai câteva vicii. El recunoaște că a pierdut enorma la cazinou. „Ne-am ridicat prin muncă, am înghițit mult praf de la cort”, recunoaște artistul. Dar și că, în general, în viață, a ales „nașpa”. Legat de jocurile de noroc, a spus-o tranșant: „Risc! Muncesc două luni dup-aia. Sau poate mai mult, un an…”.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Denise Rifai (@denise.rifai)

Curios e că a avut și gânduri suicidale. Ceva ce nu se știa despre el. Florin Salam își arată latura sensibilă și recunoaște că s-a gândit „câteodată”. „Moartea e hotel de 10 stele. N-ai cum să scapi așa de ușor”, îi mai spune ei Denisei Rifai.  Transparent până la capăt, Florin salam nu a ezitat să răspundă, probabil la cea mai incomodă întrebare: „Sunteți dependent de droguri?”. „Am recunoscut c-am făcut! Mai ales când plec în străinătate, fac ce vreau!”, spune manelistul. A fost însă o întrebare la care artistul nu a răspuns. Prea intimă, aceasta, artistul a preferat doar să dea din cap.

 

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre