Simona Ionescu / Redactor Șef

Începe Neversea! Cine e vedeta care le-a cerut organizatorilor mașini antiglonț

Începe Neversea! Cine e vedeta care le-a cerut organizatorilor mașini antiglonț
Între 4-7 iulie are loc Neversea, cel mai mare festival de pe plajă din Europa, care va strânge vedete din toată lumea. Pretențiile acestora au fost mari, iar una dintre acestea le-a cerut organizatorilor să-i pună la dispoziție mașini antiglonț.

Ediția cu numărul șase Neversea va aduce pentru fanii din România peste 100 de artiști, de la noi dar și din străinătate. Printre aceștia și o vedetă celebră în toată lumea care le-a cerut organizatorilor mașini antiglonț.

Maluma va fi însoțit de soție și fiică

Printre cei mai așteptați la festivalul Neversea se numără Maluma, care vine în România alături de soție și fiica lui. Potrivit organizatorilor, artistul, care vine însoțit de alte 40 de persoane, a cerut să aibă congelator în camera de hotel, dar și leagăn pentru copil.

De asemenea, a mai vrut trei mașini antiglonț. „Nick Carter de la Backstreet Boys mănâncă foarte sănătos, motiv pentru care a cerut foarte multe legume şi fructe, fresh-uri, iar Bebe Rexha, care este o persoană alergică a făcut deja o listă de alimente pe care le poate consuma”, a precizat Ioana Chereji, organizator „Neversea”.

Festivalul se va desfășura pe patru scene

Maluma le-a cerut organizatorilor de la Neversea mașini antiglonț

Anul acesta, Neversea va ava loc pe o suprafață de 110.000 de mp și va avea patru scene. E vorba de  „Mainstage”, „The Ark”, „Oasis Carnaval” și „Daydreaming”. Printre cei mai iubiți artiști care sunt așteptați se numără G-Eazy, Bebe Rexha, Tinie Tempah, DJ Snake, Dimitri Vegas, Steve Aoki, Mahmut Orhan, Salvatore Ganacci, Tujamo, INNA, Antonia, Alina Eremia, Delia, Grasu XXL și Puya.

Mii de jandarmi vor fi cu ochii pe petrecăreți

Pentru ca evenimentul să fie unul fără probleme, organizatorii au luat toate măsurile de siguranță. Pe plaja Neversea se vor plimba mii de jandarmi, polițiști și polițiști locali, dar și medici și agenți de securitate.

ISU Dobrogea a pus la dispoziție și două autospeciale de transport persoane și victime multiple, precum și două șenilate de mici dimensiuni, necesare pentru transportul persoanelor. Va exista și o autospecială de stingere a incendiilor, două posturi medicale și alte trei puncte de prim ajutor.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre