Simona Ionescu / Redactor Șef

Jador are o armă secretă cu care e sigur că va câștiga Survivor All Stars 2024

Jador are o armă secretă cu care e sigur că va câștiga Survivor All Stars 2024
Filmările celui mai așteptat  reality-show de la începutul acestui an au luat startul în Republica Dominicană. Vineri a fost ultima zi în care concurenții au mai avut acces la telefoanele mobile și la internet. Pentru cei 20 de combatanți urmează aventura în junglă.

Suvivor All Stars 2024. Intrat în concurs de partea Faimoșilor, Jador a ajuns în Punta Cana la începutul săptămânii și s-a bucurat de soare și tratația din resortul de lux unde el și colegii săi au fost cazați. Vineri, artistul a făcut o ultimă postare înainte să plece în junglă, dezvăluind că are o armă secretă pentru a câștiga ediția Survivor All Stars 2024.

În acest weekend participanții la Survivor All Stars au trebuit să predea telefoanele mobile. De acum nu mai au acces la internet și comunicații (Sursa foto: Instagram)

În acest sezon din tabăra Faimoșilor fac parte: Zannidache (sezonul 2), TJ Miles (sezonul 3), Cătălin Moroșanu (sezonul 2), Jorge (sezonul 4), Jador (sezonul 2), Andreea Tonciu (sezonul 3), Roxana Nemeș (sezonul 2), Elena Ionescu (sezonul 1), Ana Porgras (sezonul 2) și Ștefania Stănilă (sezonul 4).

Jador are o armă secretă pentru a câștiga Survivor All Stars 2024

Dezbrăcat la bustul gol, Jador a apărut în fața fanilor și le-a cerut să îl voteze și să îi țină pumnii. El a spus că, cu ajutorul lui Dumnezeu, va câștiga ediția din acest an a reality-show-ului din jungla  dominicană. Pe lângă credință, are și o armă secretă: grăsimea. S-a asigurat că pleacă cu surplus de greutate pentru a avea de unde-și lua energia în timpul competiției care îi va testa limitele fizice.

„Am pus pe mine ca să am ce să dau jos aici, pentru că am de gând să câștig sezonul acesta”, a spus Jador, lovindu-se pe burtă, într-o postare pe care a numit-o „ultimul mesaj (cu mine) gras”. Vă amintiți din edițiile anterioare că toți concurenții au slăbit drastic, indiferent de cât de mult sau puțin au rezistat în competiție. Condițiile de viață sunt extreme, iar probele la care sunt supuși, foarte dificile.

Când începe difuzarea reality-show-ului

Echipa lui Jador, a Faimoșilor, va intra în competiție împotriva celor 10 Războinici: Alex Delea (sezonul 3), Iancu Sterp (sezonul 1), Relu Pănescu (sezonul 3), Robert Moscalu (sezonul 4), Andrei Ciobanu (sezonul 1), Lola Crudu (sezonul 1), Ștefania Ștefan (sezonul 3), Alexandra Duli (sezonul 3), Maria Lungu (sezonul 4) și Maria Chițu (sezonul 1).

Pe 16 ianuarie se va difuza la Pro TV prima ediție din noul sezon Survivor, după cum cu anunțat producătorii show-ului.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre