Simona Ionescu / Redactor Șef

Nou serial turcesc la Kanal D. Actrița principală este foarte iubită de publicul din mai multe țări

Nou serial turcesc la Kanal D. Actrița principală este foarte iubită de publicul din mai multe țări
Povestea care va cuceri publicul din România are premiera pe 19 februarie, la Kanal D, de la ora 20:00. Sıla Türkoğlu, dezvăluiri despre personajul său din serialul "O dragoste".

De luni, 19 februarie, Kanal D aduce în casele telespectatorilor „O dragoste”, o producție captivantă care explorează teme actuale și universale, având în prim-plan actori de succes, printre care se numără și talentata Sila Turkoglu. Noua productie va putea fi urmărită cinci zile pe săptămână, de luni până vineri, de la ora 20:00, la Kanal D.

Serialul „O dragoste” prezintă o oglindă a realității sociale în care telespectatorii pot identifica o parte din propria lor experiență de viață. În centrul acțiunii se află tânăra Doğa, interpretată de Sıla Türkoğlu, fiica mai mare a lui Kıvılcım (Evrim Alasya). Doğa este un personaj idealist și harnic, asemenea mamei sale. Absolvind cu succes școala și obținând o bursă la facultatea de stomatologie, Doğa se îndrăgostește de Fatih (Doğukan Güngör), însă descoperă că lumea partenerului ei este complet diferită de mediul său obișnuit.

Secvență din noul serial turcesc

„Cu fiecare proiect în care mă implic, încerc să aduc la viață personaje complexe și autentice, iar Doğa din <<O dragoste>> nu face excepție. M-a impresionat modul in care gestioneaza această tânără conflictul cu mama sa, atunci când viziunile lor despre viață nu mai coincid. Situațiile în care ea se va regăsi si iubirea pură care o ajută să depășească obstacolele îi vor ține pe telespectatori interesați de firul unei povești complicate si atât de actuale”, a declarat Sıla Türkoğlu despre personajul său.

În serialul „O dragoste”, conflictele dintre generații, dar și între stilurile de viață și valorile a două familii atrag o serie de evenimente dramatice. Iar în mijlocul acestui iureș se află cei doi tineri îndrăgostiți, Doga si Fatih.

 Cine este Sıla Türkoğlu

 Sila Türkoğlu, în vârstă de 24 de ani, este una dintre cele mai apreciate tinere actrițe din Turcia. A jucat în serialul Moștenirea timp de două sezoane, înregistrând un succes nesperat. A hotărât să părăsească proiectul, iar ziarele și media tv au difuzat timp de un an povești desprea ea și viața ei. Serialul respectiv a fost transmis în mai multe țări din Europa și s-a bucurat de același succes. Sila a explicat mereu că a renunțat pentru că a vrut să intre într-un alt proiect, dar nu a negat nici divergențele cu echipa de filmare și producție a serialului.

 

Originară din Izmir Bornova, Sila Türkoğlu a început să-și dezvolte pasiunea pentru actorie încă de la o vârstă fragedă, într-un cartier liniștit, alături de cele două surori mai mari. După ce a fost remarcată pentru talentul său în pictură, s-a alăturat unei trupe de teatru în timpul liceului. Succesul a venit odată cu mutarea la Istanbul și câștigarea unui rol în serialul „Ağlama Anne” în 2018. De atunci, cariera sa a cunoscut o ascensiune rapidă, fiind distribuită în mai multe seriale de succes, filme și reclame.

Sila Turkoglu a cucerit publicul din mai multe țări

Popularitatea ei a depășit granițele Turciei, serialele în care a jucat fiind difuzate în Orientul Mijlociu, America de Sud și Europa. Este laureată a premiului Shining Stars, oferit în cadrul celei de-a 49-a ediții a Premiilor Fluture de Aur.

Odată cu difuzarea noului serial „O dragoste”, fanii serialelor turcești se vor bucura de interpretarea unora dintre cei mai îndrăgiți actori turci, precum Baris Kilic (personaj Omer Unal), talentatul și carismaticul actor pe care telespectatorii români l-au putut admira în seriale de succes precum „Prețul fericirii”, „Valea lupilor” sau „Feriha”, difuzate la Kanal D, Evrim Alasya, Dogukan Gungor.

 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre