Radu Banciu vrea ca PRO TV să fie cenzurat. A cerut interzicerea serialului Las Fierbinți

Radu Banciu vrea ca PRO TV să fie cenzurat. A cerut interzicerea serialului Las Fierbinți
Jurnalistul Radu Banciu este cunoscut pentru modul său direct de a=și pune pe tapet ideile și opiniile. De fiecare dată el își prezintă fără menajamente punctele de vedere.

Zilele acestea jurnalistul Radu Banciu a cerut interzicerea serialului Las Fierbinți și, totodată, ca postul Pro TV să fie cenzurat. Foarte îndrăgit și urmărit de milioane de români, cu scene devenite reper printre internauți, producția de mai multe sezoane Las Fierbinți nu este însă pe placul tuturor. Iar Radu Banciu este de-a dreptul revoltat după ce a aflat că producția difuzată de PRO TV a beneficiat de o finanțare semnificativă din partea Guvernului.

Radu Banciu cere ca PRO TV să fie cenzurat

În timpul emisiunii sale, Radu Banciu a abordat subiectul serialului difuzat de PRO TV. Jurnalistul și-a manifestat nemulțumirea după ce a devenit public faptul că două dintre sezoanele producției au beneficiat de o finanțare semnificativă din partea Guvernului. În timp ce alte producții nu primesc sprijin financiar din partea Guvernului, Radu Banciu s-a arătat indignat și și-a manifestat nemulțumirea vehement în legătură cu serialul pe care l-a descris drept „idioțenie” în mintea celor ce îl urmăresc.

„Îmi exprim stupefacția generală că un asemenea serial ar trebui interzis tocmai pentru a nu da în idioțenie, pentru a-i mai da o șansă cetățeanului de astăzi, care și așa are la dispoziție toate mijloacele de divertisment posibile să își curețe intelectul. Internetul, care este cel mai mare prieten, dar în același timp și cel mai mare dușman al nostru, duce la această pierdere a rațiunii, la această idioțenie timpurie.

Radu Banciu este revoltat de finanțarea guvernamentală primită de serialul Las Fierbinți

CNA, dacă ar avea membri responsabili, ar interzice asemenea golănii pe televizor. Uitați-vă la filme serioase, sunt destule. La filme jucate de actori serioși, unde există substanță, umor, umor negru, unde există ceva, nu la Las Fierbinți. Îți vine să-ți dai cu televizorul în cap. Este cea mai mare rușine”, a spus Radu Banciu.

Nu în ultimul rând, jurnalistul a criticat dur întreaga păroducție românească de filme și seriale, pe care a numit-o o „mascaradă”. El a invitat publicul să descopere alte genuri de filme, opere cu substanță și interpretate de „actori serioși”.

Las Fierbinți ar putea să nu mai fie continuat

Pe de altă parte, serialul, care are deja o existență de 11 ani, având nu mai puțin de 22 de sezoane și care mulți ani în care a doborât recorduri de audiență, pare că nu va mai fi continuat de PRO TV.

Decizia se leagă de ultimul sezon al serialului de comedie, când principalul concurent al serialului, difuzat de Antena 1, a reușit să-l detroneze frecvent. Emisiunea care a bifat această performanță este Chefi la Cuțite, care a câștigat inclusiv în fața altui fenomen semnat PRO TV, Survivor România.

PRO TV pregătește un alt serial de impact

PRO TV a demarat filmările pentru un nou serial original, Brigada Nimic despre care se așteaptă să devină noua senzație a trustului. „Vă anunțăm că în curând va începe un nou serial de comedie pe PRO TV și VOYO. Brigada Nimic va avea în prim plan o gașcă de polițiști, care vor încerca să țină departe de ei diferite cazuri”, a anunțat postul de televiziune, pe 24 iulie, pe rețelele de socializare.

Brigada Nimic este serialul de comedie la care echipa PRO TV lucrează intens în prezemt. Distribuția sa include actori iubiți de public ca Iulian Postelnicu, Alexandru Papadopol, Andrei Mateiu, Lucian Iftime, Gabriel Spahiu, Letiția Vlădescu, dar și nume mai noi ca Nicu Banea, Irina Ștefan, Ramona Niculae, Adrian Bîlă, Claudiu Dumitru și Sorin Pârcălab.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre