Simona Ionescu / Redactor Șef

Revine Masterchef! Cei mai în vogă bucătari stau la coadă la casting

Revine Masterchef! Cei mai în vogă bucătari stau la coadă la casting
Chefi la cuțite de la Antena 1 sau Masterchef de la ProTV? Rămâne de văzut cine va avea câștig de cauză, dar sursele spun că a început castingul pentru postul din Pache Protopopescu.

Au început filmările pentru show-ul culinar MasterChef, iar producătorii au decis să dea drumul la un casting. Ca să facă parte din juriu cei mai buni dintre cei buni.

De când au plecat de la Antena 1, toată România s-a întrebat dacă cei trei simpatici, Cătălin Scărlătescu, Sorin Bontea și Florin Dumitrescu vor ajunge la ProTV, la emisiunea MasterChef. Mai ales că în acea emisiune prietenii bucătari și-au făcut debutul în televiziune. Se pare că acest lucru nu se va întâmpla, pentru că renumiții chefi au altele de făcut. Dar… nu se știe niciodată cum se aranjează lucrurile!

Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu, doar rezervă

Potrivit informațiilor oferite de pagina de Instagram Viperele vesele, la castingul care a avut loc pe data de 1 februarie ar fi venit nume importante de bucătari cunoscuți de publicul din România. E vorba de Joseph Hadad, Johnny Susala, Alex Dumitru, Alex Comerzan și Iosif Ștefănescu.

Scărlătescu, Dumitrescu și Bontea și-au făcut debutul în televiziune la MasterChef

După ce castingul va fi terminat, patru bucătari vor deveni membri ai juriului MasterChef. De asemenea, există zvonuri că Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu sunt doar un plan de rezervă pentru show-ul culinar de la ProTV.

Dați în judecată de Antena 1

După ce aceștia n-au mai venit la filmările pentru emisiunea Chefi la cuțite, unde au făcut istorie, Antena 1 i-a dat în judecată. Nici până în acest moment nu se cunoaște motivul pentru care au întrerupt colaborarea cu Antena 1, dar aceștia au motivat faptul că la mijloc ar fi fost oboseala acumulată de-a lungul timpului.

Producătoarea emisiunii, Mona Segall, a mărturisit că a rămas șocată atunci când a fost anunțată de cei trei chefi prieteni că nu mai vor să continue, acest lucru având loc cu mai puțin de o lună înainte de începerea filmărilor. „(…) știu că aceste decizii luate în ultimul moment impactează o echipă de peste 150 de oameni şi nu pot fi remediate într-o lună de zile. Profesional şi uman ştiu că am făcut tot ce s-a putut. Rolul meu a fost să îi învăţ televiziune”, a spus atunci Mona Segall.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre