Simona Ionescu / Redactor Șef

Rolul momentului în cariera fiului lui Ilie Dumitrescu. Cum a devenit Toto pilot

Rolul momentului în cariera fiului lui Ilie Dumitrescu. Cum a devenit Toto pilot
Fiul lui Ilie Dumitrescu e de o frumusețe ieșită din comun, iar acest lucru i-a asigurat o carieră de fotomodel, cu care se lăuda în anii trecuți. Recent, după ce a fost prins drogat la volan, s-a ales cu dosar penal și proces.

Toto Dumitrescu, fiul cel mic al marelui fotbalist Ilie Dumitrescu, a fost trimis în judecată de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2. După ce polițiștii l-au testat cu aparatul DRUG TEST, au descoperit că Toto consumase cocaină și cannabis. Acesta a încercat însă să scape și a vrut să-i convingă pe oamenii legii că aparatul a dat eroare.

În plus, ca să fie și mai convingător, Toto a spus că va achita contravaloarea reactivilor, astfel încât rezultatul să fie cât mai repede gata. Din nefericire pentru el, tânărul nu a făcut nimic din ceea e a spus. Drept urmare, rezultatul analizelor a ajuns la Brigada de Poliție Rutieră, apoi pe masa procurorilor. Fiul lui Ilie Dumitrescu a fost trimis în judecată, în stare de libertate.

Toto Dumitrescu, hotărât să facă o carieră în filme

Procesul care a început pare să nu pună în pericol cariera tânărului. Noi nume se alătură distribuţiei celui mai nou serial de ficţiune produs de Ruxandra Ion şi Dream Film Production, Lia – Soţia soţului meu, difuzat în fiecare joi, de la 20.30, la Antena 1.  Toto Dumitrescu va juca rolul unui pilot de curse la VorGroup, în vreme ce pe Simona Voicu  telespectatorii o vor putea urmări în rolul unei menajere atente la tot ce se discută în casa Vornicu.

Absolvent al secţiunii Theatre and Performance la Goldsmiths University of London, în anul 2019, Toto Dumitrescu a debutat încă din 2014, în coproducţia româno-americană Love by Design. De curând, telespectatorii l-au putut urmări în serialul de la Antena 1, Adela, unde a interpretat rolul lui Floppy, un tânăr care şi-a petrecut întreaga copilărie la orfelinat, dar căruia viaţa i-a surâs când se aştepta mai puţin. Toto a jucat și în Hackerville, serialul HBO România, alături de Andi Vasluianu şi Dana Dembinski.

„Sunt extrem de bucuros că am fost ales să joc în cel de al doilea proiect al meu ce poartă semnătura doamnei Ruxandra Ion. Este o provocare, desigur, să-i dau viată personajului Marius (sau Mike, după idolul lui, Michael Schumacher). Fiind pilot de curse, circuitul și masina sunt totul pentru el. Mi-a fost uşor să exprim această pasiune pe care o poartă el pentru meseria lui, deoarece am găsit în mine acea dragoste pentru vocația mea, cei drept, diferită (actoria).

Construind acest personaj, am avut grijă să-i dau anumite nuanțe și trăsături de caracter specific, încât să nu semene cu nimic din ce am mai jucat eu!”, a dezvăluit Toto Dumitrescu despre personajul său din serialul de la Antena 1.

Menajera din casa Vornicu e Simona Voicu

Tot de joia aceasta, Simona Voicu se alătură distribuţiei serialului de la Antena 1. Absolventă a UNATC, la clasa prof. Dem Rădulescu, în 2002, actriţa a putut fi urmărită pe scenele mai multor teatre, pentru ca ulterior să devină creator de spectacole de Teatru Interactiv pentru copii.

În Lia – Soţia soţului meu, telespectatorii o vor putea urmări dându-i viaţă Nelei, o menajeră din casa Vornicu, mereu atentă la ce se discută şi determinată să folosească informaţiile în beneficiul propriu. Cu această ocazie, Simona va fi colegă de platou cu fiul ei, Andrei Voicu, actorul care îl interpretează pe Robi, fiul lui Petru (Ştefan Floroaica).

„Nela este un personaj savuros, pe care publicul îl va îndrăgi, așa cum îl îndrăgesc și eu. E o femeie simplă, modestă, dar foarte indiscretă. Își bagă mereu nasul unde nu-i fierbe oala, de aceea face și multe gafe amuzante. Nela încearcă să se „descurce” și crede că „s-a ajuns” aici, în casa Vornicu.

Rolul meu din Lia – soția soțului meu este un dar pe care l-am primit cu emoție, dar și cu mare bucurie. Să fii alături de actori atât de talentați și experimentați este cu siguranță o provocare, indiferent de vârsta la care vine aceasta!”, a dezvăluit Simona Voicu.

Serialul care poate fi urmărit în fiecare joi, la Antena 1, aduce în prim plan o poveste de iubire unică, dar încercată de trădări şi minciuni. În încercarea de a triumfa, iubirea adevărată se va lovi şi de această dată de o mulţime de obstacole şi pericole.  Va fi oare puterea destinului suficientă pentru un final fericit? Aceasta este întrebarea care îşi va găsi răspunsul în curând la Antena 1.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre