Simona Ionescu / Redactor Șef

Spectacol gratuit pentru cei mici. Teatrul Țăndărică prezintă ”Rățușca cea urâtă”

Spectacol gratuit pentru cei mici. Teatrul Țăndărică prezintă ”Rățușca cea urâtă”
Joi, 25 iunie, de la ora 10.00, prichindeii sunt invitați la spectacol. Teatrul Țăndărică transmite online o poveste minunată, ”Rățușca cea urâtă”, scrisă de celebrul Hans Christian Andersen. Este gratis.

În contextul epidemiei de COVID-19, începând cu data de 17 martie, Teatrul de Animație Țăndărică a transmis zilnic online o serie de spectacole pentru copii, pe pagina oficială a instituției. Joi, 25 iunie, se la ora 10.00, este programată o poveste minunată, ”Rățușca cea urâtă”.

Spectacol gratis pentru cei mici la Teatrul Țăndărică

Una dintre cele mai frumoase povești din lume este cea scrisă de Hans Christian Andersen, ”Rățușca cea urâtă”.

”Într-o frumoasă dimineață de primăvară, o rață își privește rățuștele ieșind din ouă. Toate sunt mici și drăgălașe, exact așa cum îi stă bine unei rățuște, în afară de una care este foarte mare și foarte urată. Batjocorită de celelalte animale din curte, rățușca cea urată pleacă în căutarea unui loc în care să fie acceptată. Dar, chiar când este pe punctul de a se da bătută, face o descoperire surprinzătoare: a fi diferit nu este, de fapt, chiar așa de rău!”, aceasta este povestea, pe scurt, cu o morală pe care să o ții minte toată viața.

Povestea lui Hans Christian Andersen a fost adaptată și pusă în scenă de regizorul Gabriel Apostol într-un decor spectaculos, cu o muzică încântătoare, iar spectatorii vor descoperi o poveste caldă, dar în același timp moralizatoare. În distribuție: Alina Teianu, Daniela Ruxandra Mihai, Florin Mititelu, Ștefan Craiu, Gabriel Apostol, iar scenografia este semnată de Daniela Drăgulescu. Muzica este asigurată de Cari Tibor, scrie zilesinopti.ro.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre