Simona Ionescu / Redactor Șef

Studenții de la Arte din Timișoara își arată măiestria într-o expoziție de ceramică

Studenții de la Arte din Timișoara își arată măiestria într-o expoziție de ceramică
Galeria Brăteanu din Timișoara vă invită joi, 18 mai 2023, ora 19:00 la deschiderea expoziției „INTROspect”.

Sintetizarea sinelui legată de tema autoportretului este direcția abordată de studenții Facultății de Arte și Design, Master Sculptură și Ceramică anul I, coordonați de Conf. Univ. Dr. Daniela Catona și Conf. Univ. Dr. Gloria Grati: Giulia Andronache, Elena Anghelina, Ruth Dobîndă, Mircea Grosu, Otilia Petrescu, Noemi Beatrice Poleac Dekany, Maria Popescu și Rebeca Ulici, pentru expoziția a cărei vernisaj va fi joi.

Tematica este abordată prin tehnici ceramice precum presarea în forme, modelajul liber, glazurarea, dar și prin inserții textile. Diversitatea de tehnici oferă o introspecție și asupra interpretării pluridirecționale, modelajele pornind nu doar de la o fizionomie, ci și de la trăiri interioare legate de autopercepția sinelui.

Mulțumim pe această cale celor care au sprijinit acest eveniment, Cramei Varvara din Silagiu, www.cramavarvara.ro şi domnului Gabriel Lungu manager al Agrotur Danubius din Gârnic, www.gernik.ro .

Vă aşteptăm cu drag joi, 18 mai, să îi cunoaşteți pe artisti şi să descoperiți o parte din opera lor recentă, la un pahar de vin sec, natural, nefiltrat, produs şi ambalat de Solartrak s.r.l. la Silagiu.

Spațiul expozițional este situat pe Strada Lucian Blaga Nr. 8, Timişoara. Pentru informații ne puteți contacta la adresa de e-mail: brateanucostin@gmail.com sau la telefon: 0724523525.

(Comunicat primit la redacție)

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre